Menu
Your Cart

Esoterie en Spiritualiteit

Diverse boeken op het gebied van esoterie en de spiritualiteit.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: 366 Inspirational Quotes
366 Inspirational QuotesStichting Cosmic Fire Foundation stelde voor u deze selectie inspirerende citaten samen, eentje voor iedere dag van het jaar, inclusief schrikkeldag.De citaten komen uit vele eeuwen, en uit zeer verschillende bronnen, van de Boeddha tot Dolly Parton.Engelstalig.Eigen uitgave van de Stichting Cosmic Fire Foundation.Paperback, 93 pagina's.Uitgever: Stichting Cosmic Fire Foundation.1e editie, 2013.ISBN 9781291336603Wij brengen de echte porto in rekening, dit boek weegt 146 g..
€10,00
Model: Amerikaanse Indiaanse Verhalen - Zitkala-Sa
Amerikaanse Indiaanse Verhalen - Zitkala-SaGertrude Simmons Bonnin (22 februari 1876 - 26 januari 1938), beter bekend onder haar nom de plume Zitkala-Sa (Lakota: uitgesproken als Zitkala-ŠA (sha), vertaald: Rode Vogel), was een Native American schrijfster, redactrice, musicienne, lerares en politiek activiste.Ze is geboren en getogen op het Yankton Sioux Reservation in South Dakota, en opgevoed door haar moeder, Ellen Simmons, wiens Yankton-Nakota naam Taté Iyòhiwin (Iedere Wind of Reikt naar de..
€13,95
Model: Apache Coyote Verhalen
Apache Coyote VerhalenCoyote speelt in Indiaanse verhalen vaak een rol die veel weg heeft van onze eigen Reinaard de Vos.Coyote is voortdurend bezig anderen in de maling te nemen,maar krijgt daarbij ook regelmatig zelf het lid op de neus.Deze bundel onderscheidt zich van de andere die wij eerder uitgaven door het regelmatige voorkomen van Amerikaanse en Mexicaanse tegenspelers. Niet helemaal onbegrijpelijk vonden de Apaches het prachtig wanneer Coyote hun aartsvijanden eens te pakken nam.Voor on..
€11,95
Model: Beowulf - prof. F.B. Gummere
Beowulf - prof. F.B. GummereDe Beowulf, het oude Angelsaksische heldendicht, is naar wij hopen bekend genoeg.Er zijn in de loop der jaren diverse versies van uitgegeven, ook in het Nederlands.Toch ontbreekt er een versie in die reeks: de Engelse vertaling van professor Francis Barton Gummere.Professor Gummere was eerst docent Engels aan de universiteit van Harvard, later professor Engels aan het Haverford Colege in Pennsylvania. In die laatste periode, laat in de 19e eeuw, ontstond zijn bewerkin..
€8,95
Model: Brandend IJs - Ton Biesemaat
Brandend ijs - Ton Biesemaat Expedities naar de essenties - een boek met meerdere facetten. Naast de extreme avonturen op vulkanen, hooggebergte en ijs is het een relaas van de eigen ontwikkeling van de schrijver van "toppen verzamelen" naar het uitdagen van de lezer de essentie in zichzelf te zoeken, en de eigen dromen te verwezenlijken. Uitg. De kern, 1e druk, 2000 ISBN 9032507052 Soft cover, 158 pag., geïllustreerd. Nieuw exemplaar, lichte kastsporen. De ver..
€1,00
Model: Edda - Frans Berding - nieuwe spelling
Er zijn diverse versies van de Edda, en gelukkig zijn er regelmatig een of meerdere in het Nederlands in druk verschenen.Van een heel mooie versie is dat niet het geval: de bewerking van Frans Berding uit 1911.Dit is een vertaling en bewerking van hoofdzakelijk de lyrische Edda, die zich vooral in de bewerking van de Siegfried-sage onderscheidt.Het is daarom zowel een goede kennismaking met de Edda als een welkome uitbreiding op andere uitgaven.De Edda-bewerking van Frans Berding uit 1911 is all..
€17,50
Model: Edda - Frans Berding - oude spelling
Er zijn diverse versies van de Edda, en gelukkig zijn er regelmatig een of meerdere in het Nederlands in druk verschenen. Van een heel mooie versie is dat niet het geval: de bewerking van Frans Berding uit 1911. Dit is een vertaling en bewerking van hoofdzakelijk de lyrische Edda, die zich vooral in de bewerking van de Siegfried-sage onderscheidt. Het is daarom zowel een goede kennismaking met de Edda als een welkome uitbreiding op andere uitgaven. De Edda..
€9,95
Model: Een selectie uit 10 jaar Panta Rhei - de Decennium Uitgave
Een selectie uit 10 jaar Panta Rhei - de Decennium UitgaveUitgave: Sociotechnische Organisatie Adviesgroep BV (ST-Groep), Vlijmen, jaargang 10, nummer 4, december 2000.Soft cover, 166 pag. Minimale vouw voor, verder als nieuw. De uitstekende ingelijmde brief aan de relaties heeft wel een paar kreukels opgelopen.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening.Dit boek past wel door de brievenbus...
€1,00
Model: Gungnirs Runen
Na jarenlange studie van zowel de Edda als de vele oude en moderne bronnen met betrekking tot de runen heeft schrijver Gert Postma (Gungnir) een eigen handzame handleiding gemaakt voor het maken en gebruiken van runen.Natuurlijk wordt niet voorbij gegaan aan Asatru, het oude Germaanse geloof, waar de runen uit voortgekomen zijn.Alle runen worden individueel toegelicht.Er zijn diverse versies, we hebben het hier over de Germaanse runen zoals die ook in onze streken gebruikt werden.Naast een gedeg..
€9,99
Model: Indiaanse Scheppingsverhalen
Door middel van deze paperback bieden we u een collectie Indiaanse Scheppingsverhalen aan.Samen geven ze een goed overzicht van de Indiaanse scheppingsverhalen. Niet alleen zijn de verhalen van velevolkeren verzameld, maar waar bekend ook variaties binnen die volkeren. Vaak komen we dezelfde thema's tegen, maar steeds weer op een heel eigen manier uitgewerkt, waardoor ieder verhaal weer geheel nieuw en fascinerend is.In veel gevallen zijn de scheppingsverhalen, net als andere legendes, deels ove..
€19,75
Model: Indiaanse Waarom Verhalen - Frank B. Linderman
Indiaanse Waarom Verhalen - Frank B. LindermanEen prachtige collectie originele Blackfoot en andere verhalen, ongeveer een eeuw geleden verzameld in het noordwesten van de Verenigde Staten.Nu voor het eerst in de Nederlandse taal verkrijgbaar!Eigen vertaling en uitgave van de Stichting Cosmic Fire Foundation.Paperback met 22 verhalen, 111 pagina's.Uitgever: Stichting Cosmic Fire Foundation, 20131e Paperback editie.ISBN 9781291319149Wij brengende echte porto in rekening, dit boek weegt 174 gram e..
€11,95
Model: Lakota Sioux Verhalen, Citaten en Spreekwoorden
Lakota Sioux Verhalen, Citaten en Spreekwoorden Door middel van deze verzameling verhalen, citaten, spreekwoorden en gebeden willen wij u een kijkje gunnen in het leven, de spirituele belevenis maar ook de humor van de Lakota Sioux Indianen. Omdat de Lakota, net als alle Indianen, nog altijd veel dichter bij de natuur staan dan wij dat tegenwoordig in Europa doen kunnen we best nog het een en ander van ze leren. Bij het selecteren van het materiaal hebben we de nadruk gelegd op de..
€9,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21