Menu
Your Cart

Spelen e.d

Ons aanbod spelen, dobbelstenen, etc.

In aanbouw, verre van compleet!

Model: Aqua Terra - werk mee aan de toekomst van Nederland
Aqua Terra - werk mee aan de toekomst van NederlandDit spel is in opdracht van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat ontwikkeld door Identity Games. De speler realiseert als projectleider prestigieuze projecten.Nog nieuw ingeseald.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. (spel is plat genoeg voor brievenbuspost) ..
€10,00
Model: Funny Bones, 1968
Funny Bones is in 1968 uitgegeven door Parker Brothers, alleen in de Verenigde Staten.Qua karakter heeft het spel, hoewel totaal anders van uitvoering, wel wat van Twister.Aangezien het slechts kort is uitgegeven is dit een zeer verzamelwaardig spel.Dit exemplaar is in een heel nette gebruikte staat.Prijs is exclusief verzendkosten. Let op, voor pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt - kijk dus even of u nog meer bij ons vindt, dit kan dan voor dezelfde porto meegestuurd..
€20,00
Model: Indiaans Pa-tol spel
Indiaans Pa-tol Spel Dit spel is ontwikkeld door de Pueblo, en speciaal voor Stichting Cosmic Fire Foundation vervaardigd. De opbrengst is bestemd voor de hulp aan de allerarmsten in de Indiaanse reservaten, en in Oost-Groningen. Pa-tol is nauw verwant aan Mens-erger-je-niet, en beeldt een strijd te paard uit. Van huis uit is het geen bordspel, maar het kon zonder inhoudelijke wijzigingen daarin veranderd worden. Aan het einde van de spelregels wordt verteld hoe het in d..
€3,95
Model: The art of Lost Ember - limited edition - nieuw
The art of Lost EmberIn dit prachtig uitgevoerde artwork toont het team van Mooneye hoe de prachtige kunst van het spel Lost Ember ontstond, van de eerst ruwe schetsen tot het uiteindelijke fantastische resultaat.Limited Kickstarter Edition, 2020.Hardcover met stofomslag, nieuw.Ca. 29,5x23,5cm.Oorspronkelijke prijs: US$49,99.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past nog wel door de brievenbus maar weegt ruim een kilo, vandaar het ..
€7,50
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4