Menu
Your Cart

Diverse bouwplaten

Ons aanbod bouwplaten die niet in een van de andere categorieën passen.

Model: 50 Volkswagen T1 busjes met uw tekst of logo
Zoekt u een opvallende reclamedrager voor uw bedrijf of vereniging? Wij kunnen u vast wel helpen. Veel van de papieren bouwplaten van Stichting Cosmic Fire Foundation kunnen van uw tekst en/of logo voorzien worden. De afgebeelde volkswagen T1 is een super eenvoudig model dat bestaat uit welgeteld één onderdeel, en kan zonder lijm in elkaar gezet worden. De lengte is ca. 11,5cm. Behalve met uw tekst en/of logo kan deze klassieker bovendien in iedere gewenste kleurencombinatie gelev..
€37,50
Model: Cadeaudoosje €50.000
Papieren bouwplaat van een stapeltje biljetten van €500. Dubbel te gebruiken: het is een ideale geschenkverpakking, maar natuurlijk ook prima te gebruiken om opvallend onopvallend rond te laten slingeren als u weer eens opschepperige visite over de vloer krijgt. De afmetingen zijn die van het echte biljet, 160x82mm. De hoogte is ca. 15mm. Uitgevoerd in stevig 160 grams papier. ..
€2,00
Model: Heks - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een vliegende heks. Je hebt behalve deze bouwplaat nog een satéstokje of iets dergelijks nodig voor de bezemsteel. Met tips om je heks echt te laten vliegen. Alle aanwijzingen zijn in de Engelse taal. Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht. ..
€1,00
Model: Wind turbine - papieren bouwplaat in 1:57
Papieren bouwplaat van wind turbine.Schaal 1:57 - ca. 75cm.Met duidelijke bouwtekening. Alle aanwijzingen zijn in de Engelse taal.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht...
€4,25
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4