Menu
Your Cart

Thosamling klooster shop

Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur.


Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme.


Alle informatie over deze unieke gemeenschap vindt u op de website http://www.thosamling.com


Stichting Cosmic Fire Foundation steunt het Thosamling klooster belangeloos door het beschikbaar stellen van deze shop.


De sieraden zijn door een van de nonnen gemaakt en zijn geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Door uw aankoop krijgt u niet alleen een uniek sieraad maar steunt u ook het klooster.


De bijgaande foto is genomen tijdens een bezoek van Zijne Heiligheid de Dalai Lama.

Model: Thosamling halssieraad - model F
Fleurig halssieraad geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Dit is type F.Het waskoordje is verstelbaar in lengte.Stichting Cosmic Fire Foundation steunt het Thosamling klooster belangeloos door te helpen met de verkoop van dit artikel.Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur. Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme.Dit halssieraad is door een van de nonnen gemaakt. Door uw aankoop kri..
€15,00
Model: Thosamling halssieraad, model B
Fleurig halssieraad geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Dit is type B.Het waskoordje is verstelbaar in lengte.Stichting Cosmic Fire Foundation steunt het Thosamling klooster belangeloos door te helpen met de verkoop van dit artikel.Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur. Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme.Dit halssieraad is door een van de nonnen gemaakt. Door uw aankoop kri..
€15,00
Model: Thosamling halssieraad, model G
Fleurig halssieraad geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Dit is type G.Het waskoordje is verstelbaar in lengte.Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur. Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme.Dit halssieraad is door een van de nonnen gemaakt. Door uw aankoop krijgt u niet alleen een uniek sieraad maar steunt u ook het klooster.Wij hebben hiervan maar één ex..
€15,00
Model: Thosamling oorbellen - model B
Leuke oorbellen geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Dit is type B.Stichting Cosmic Fire Foundation steunt het Thosamling klooster belangeloos door te helpen met de verkoop van dit artikel.Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur.Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme.Deze oorbellen zijn door een van de nonnen gemaakt. Door uw aankoop krijgt u niet alleen unieke sier..
€12,50
Model: Thosamling oorbellen, model D
Leuke oorbellen geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Dit is type D.Stichting Cosmic Fire Foundation steunt het Thosamling klooster belangeloos door te helpen met de verkoop van dit artikel.Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur.Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme.Deze oorbellen zijn door een van de nonnen gemaakt. Door uw aankoop krijgt u niet alleen een un..
€12,50
Model: Thosamling sleutelhanger - model B
Vlotte sleutelhanger geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Dit is type B.Stichting Cosmic Fire Foundation steunt het Thosamling klooster belangeloos door te helpen met de verkoop van dit artikel.Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur. Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme. Deze sleutelhanger is door een van de nonnen gemaakt. Door uw aankoop krijgt u niet alleen een uniek ac..
€5,00
Model: Thosamling sleutelhanger, model C
Vlotte sleutelhanger geïnspireerd door de Tibetaanse traditie. Dit is type C.Stichting Cosmic Fire Foundation steunt het Thosamling klooster belangeloos door te helpen met de verkoop van dit artikel.Het Thosamling klooster bevindt zich aan de voet van het Dhualladar gebergte in de Indiase deelstaat Sidhpur. Hier verblijven en werken nonnen uit alle vier richtingen van het Boeddhisme. Deze sleutelhanger is door een van de nonnen gemaakt. Door uw aankoop krijgt u niet alleen een uniek ac..
€5,00
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7