Menu
Your Cart

Overig in 1:18

Overige accessoires voor poppenhuizen in 1:18.

In aanbouw, nog niet compleet.

Model: Grote houten ton voor poppenhuis of grootspoor - 44x44,5mm
Grote ton voor poppenhuis of modelspoor.3D geprint bouwpakket in biologisch afbreekbaar PLA, makkelijk te bewerken, te verlijmen of te schilderen.Ca. 44x44,5mm.Let op: de onderzijde is niet gedetailleerd.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.Het ontwerp is van Safwan Ferdous.De prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval het pakketpost tarief. Let op, voor het pakketpost ta..
€2,50
Kleine houten ton voor poppenhuis of maquette
Label
Model: Kleine houten ton voor poppenhuis of maquette
Echt uit hout gedraaid tonnetjes.Gemakkelijk te beschilderen of te beitsen, maar blank ook heel mooi.Heel mooi ter aankleding van uw poppenhuis of -winkeltje, of een maquette.Deze tonnetjes zijn 22mm hoog en hebben een diameter van 16mm.Ze wegen ca. 2,5 gram.De prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€0,45
Miniatuur steenkool voor poppenhuis - 40 gram
Label
Model: Miniatuur steenkool voor poppenhuis - 40 gram
Model steenkool met een korrelgrootte van 2-3mm en daarom uitermate geschikt voor uw poppenhuis.Vochtbestendig en kleurecht.Laat zich goed verlijmen.Realistischer kan het niet!40 gram - €1,00..
€1,00
Model: Miniatuur steenkool voor poppenhuis - 80 gram
Model steenkool met een korrelgrootte van 2-3mm en daarom uitermate geschikt voor uw poppenhuis.Vochtbestendig en kleurecht.Laat zich goed verlijmen.Realistischer kan het niet!80 gram - €1,75..
€1,75
Model: Ton - 20x17mm
"Houten" ton.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.20mm hoog, 17mm doorsnede - daardoor geschikt voor bijna alle schalen modelbouw - wat een enorm vat is in een kleine schaal kan in een grote schaal onder de arm meegenomen worden.De onderzijde is vlak.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.Wij kunnen deze ton ook in andere hoogtes en diameters leveren.De prijs is per stuk.Wij brengen de ech..
€0,75
Model: Ton voor poppenhuis of grootspoor, licht, 35mm
Model ton.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA, makkelijk te bewerken, te verlijmen of te schilderen.Ca. 35mm hoog, 25mm doorsnede.Dit is de licht getinte versie, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkhedenDe prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. Gratis bezorging binnen Veendam/Wildervank...
€2,65
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6