Menu
Your Cart

Zwarte Zirconia

Ons aanbod zwarte Zirconia.

Model: Zwarte Zirconia - 2mm - rond geslepen
Bijzonder mooie zwarte Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat uitstekend rond geslepen.Ca. 0,07 Karaat.1 steen - €0,90..
€0,90
Model: Zwarte Zirconia - 2mm - rond geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie zwarte Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat uitstekend rond geslepen.Ca. 0,07 Karaat.3 stenen - €2,00..
€2,00
Model: Zwarte Zirconia - 3mm - rond geslepen
Bijzonder mooie zwarte Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig rond geslepen.Ca. 0,210 Karaat.1 steen - €1,25..
€1,25
Model: Zwarte Zirconia - 3mm - rond geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie zwarte Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig rond geslepen.Ca. 0,210 Karaat.3 stenen - €2,75..
€2,75
Model: Zwarte Zirconia - 4mm - rond geslepen
Bijzonder mooie zwarte Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn rond geslepen.0,480 Karaat.1 steen - €1,50..
€1,50
Model: Zwarte Zirconia - 4mm - rond geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie zwarte Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn rond geslepen.0,480 Karaat.3 stenen - €3,50..
€3,50
Model: Zwarte Zirconia - 5mm - rond geslepen
Bijzonder mooie zwarte Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn rond geslepen.0,080 Karaat.1 steen - €1,75..
€1,75
Model: Zwarte Zirconia - 5mm - rond geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie zwarte Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn rond geslepen.0,080 Karaat.3 stenen - €4,00..
€4,00
Model: Zwarte Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen
Bijzonder mooie zwarte Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen. Ca. 0,375 karaat. 1 steen - €1,00 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€1,00
Model: Zwarte Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie zwarte Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.  Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.  Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen.  Ca. 0,375 karaat.  3 stenen - €2,50 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€2,50
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10