Menu
Your Cart

Reizen

Onze boeken met het thema "reizen."

In aanbouw, nog niet compleet!

Model: 100 Mooiste schatten van Noord-Amerika
100 Mooiste schatten van Noord-AmerikaEen reis langs de mooiste steden van de Verenigde Staten en CanadaDit prachtige fotobook op ruim formaat schept een uniek beeld van Alaska to de Golf van Mexico.Uitg. Rebo, 2007ISBN 9789036620246208 pag.Zo goed als nieuw exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past nog net door de brievenbus en weegt ca. 1200 gram...
2,50€
Model: Ägypten - Hermann Ziock
Ägypten - Hermann Ziock Duitstalige reisgids voor Egypte met een bijzonder zware nadruk op archeologische vindplaatsen. Rijk voorzien van plattegronden en uitklapbare kaarten. 391 pag., Hardcover met stofomslag. Uitg. Kurt Schroeder, Bonn, 1965, 4e uitgebreide uitgave. Net gebruikt exemplaar, één kaart is los maar aanwezig, naam voorin. Enorm gedetailleerd, onmisbaar voor iedereen met interesse in de oudheid van Egypte. Duitse taal. De verpakking is voor o..
1,00€
Model: In het spoor van Van Gogh - Rob van den Dobbelsteen
In het spoor van Van Gogh - Rob van den Dobbelsteen "Een reisbeschrijving" zegt de ondertitel heel bescheiden, maar dit boekje is veel meer. De schrijver volgde de hele levensloop van de schilder, en vertelt wat er nog te vonden is, en hoe die plekken in kunstwerken terugkeren. Boordevol kaartjes en kleuren- en zwart/wit foto's - maar vooral met informatie die ons een uniek inzicht in Van Gogh's leven schenkt. 160 pag., paperback. Uitg. La Rivière & Voorhoeve Ee..
1,00€
Model: Indonesië - Cantecleer kunst- en reisgids
Indonesië - Cantecller kunst- en reiassgids.Kunst en cultuur van Java, Sumatra. Bali en Sulawesi.Ook als u niet op reis gaat een fascinerend stuk achtergrondinformatie over de diverse Indonesische culturen.247 pag., met volop zwart/wit en full colour foto's, tekeningen en kaartjes.1Paperback.Amper gebruikt exemplaar.Uitg. Cantecleer, 5e druk, 1989De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus en weegt c..
1,00€
Model: Pyramides & Gratte-ciel - Victor Moremans
Pyramides & Gratte-ciel - Victor MoremansUitg. Les Éditions "Enseigne du plomb qui fond", 1e druk, 1951171 pag., 30 paginagrote zwart-wit foto's.Dit is nummer 726 uit de genummerde oplage van 3000 exemplaren.Hoewel de cover enige kastsporen vertoont is dit een nieuw boek, de katernen zijn nooit opengesneden.Softcover.Franse taal.Victor Moremans was een van de Belgische journalisten die in februari 1950 op uitnodiging van de Egyptische regering een rondreis door dat land maakte.Uit die reis k..
2,00€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5