Menu
Your Cart

Reizen

Onze boeken met het thema "reizen."

In aanbouw, nog niet compleet!

Model: Ägypten - Hermann Ziock
Ägypten - Hermann Ziock Duitstalige reisgids voor Egypte met een bijzonder zware nadruk op archeologische vindplaatsen. Rijk voorzien van plattegronden en uitklapbare kaarten. 391 pag., Hardcover met stofomslag. Uitg. Kurt Schroeder, Bonn, 1965, 4e uitgebreide uitgave. Net gebruikt exemplaar, één kaart is los maar aanwezig, naam voorin. Enorm gedetailleerd, onmisbaar voor iedereen met interesse in de oudheid van Egypte. Duitse taal. De verpakking is voor o..
€1,00
Model: In het spoor van Van Gogh - Rob van den Dobbelsteen
In het spoor van Van Gogh - Rob van den Dobbelsteen "Een reisbeschrijving" zegt de ondertitel heel bescheiden, maar dit boekje is veel meer. De schrijver volgde de hele levensloop van de schilder, en vertelt wat er nog te vonden is, en hoe die plekken in kunstwerken terugkeren. Boordevol kaartjes en kleuren- en zwart/wit foto's - maar vooral met informatie die ons een uniek inzicht in Van Gogh's leven schenkt. 160 pag., paperback. Uitg. La Rivière & Voorhoeve Ee..
€1,00
Model: Pyramides & Gratte-ciel - Victor Moremans
Pyramides & Gratte-ciel - Victor MoremansUitg. Les Éditions "Enseigne du plomb qui fond", 1e druk, 1951171 pag., 30 paginagrote zwart-wit foto's.Dit is nummer 726 uit de genummerde oplage van 3000 exemplaren.Hoewel de cover enige kastsporen vertoont is dit een nieuw boek, de katernen zijn nooit opengesneden.Softcover.Franse taal.Victor Moremans was een van de Belgische journalisten die in februari 1950 op uitnodiging van de Egyptische regering een rondreis door dat land maakte.Uit die reis k..
€2,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3