Menu
Your Cart

Oranje Zirconia

Ons aanbod oranje Zirconia.

Model: Oranje Zirconia - 2mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie oranje Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen. Ca. 0,07 karaat. 1 steen - €0,90 ..
€0,90
Model: Oranje Zirconia - 2mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie oranje Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 karaat.3 stenen - €2,00..
€2,00
Model: Oranje Zirconia - 3mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie oranje Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,210 Karaat.1 steen - €1,25..
€1,25
Model: Oranje Zirconia - 4mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie oranje Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.1 steen - €1,50Laatste exemplaar!Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€1,50
Model: Oranje Zirconia - 5mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie oranje Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 Karaat.1 steen - €1,75..
€1,75
Model: Oranje Zirconia - 5mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie oranje Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 Karaat.3 stenen - €4,00..
€4,00
Model: Oranje Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen
Bijzonder mooie oranje Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen. Ca. 0,375 karaat. 1 steen - €1,00  Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€1,00
Model: Oranje Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie oranje Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen.Ca. 0,375 karaat. 3 stenen - €2,50Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€2,50
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8