Menu
Your Cart

Wargames modellen in 1:72

Papieren modellen bedoeld voor wargames met plastic 1:72 en/of metalen 20mm figuren.


Model: 6 Schoorstenen in 1:72 - papieren bouwplaat
Wanneer vroeger houten huizen afbrandden bleef alleen de stenen schoorsteen over. Met deze bouwplaat kun je zes van die eenzame schoorstenen bouwen, en daarmee bijvoorbeeld een afgebrand dorp weergeven. Geschikt voor o.a. wargames in 1/72, andere schalen zijn leverbaar. (Afgebeeld is de schoorsteen in 28mm) Wij brengen de echte porto in rekening. ..
1,00€
Model: Drakentand tankobstakels - 1:72 - 12 stuks
Set van 12 drakentand tankobstakels in 1:72 - model A.3D geprint.Ca. 27x15x26mm.Leuke en nuttige scenery voor 20mm/1/72 wargames of diorama's.Het ontwerp is van Kyb Ynn.Wordt in principe in de afgebeelde kleur grijs geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 12 stuks. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
4,45€
Model: Gabion - 18x16mm
Gabion model.Gabions, in feite met aarde gevulde manden, waren eeuwenlang een effectieve, goedkope en bijna overal ter plekke te vervaardigen versterking van een veldwerk.Dit exemplaar is ca. 18mm hoog en 16mm in doorsnede. De "aarden" kap wordt los meegeleverd, zodat u de gabion desgewenst kunt verzwaren.Geschikt voor alle historische spelen of diorama's in ca. 1:72 / 20mm.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleur..
0,95€
Model: Groene legertenten in 1:72 - set A
Papieren bouwplaat voor leger tenten.Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Deze set bestaat uit 2 grote staf tenten die met open of dichte ingang gebouwd kunnen worden, twee officiers tenten in twee uitvoeringen en 19 kleine tenten in vier uitvoeringen. ..
1,00€
Model: Groene legertenten in 1:72 - set B
Papieren bouwplaat voor leger tenten.Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Set B is eigenlijk bedoeld als aanvulling op set A maar kan natuurlijk ook zelfstandig gebruikt worden. Deze set bestaat uit 18 kleine tenten in vier verschillende varianten. ..
0,50€
Model: Japanse bunker - model A - papieren bouwplaat in schaal 1:72
Papieren bouwplaat van een Japanse bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is model A.Het gaat hier om een zeshoekige stalen commandobunker, zoals die op vele eilanden in de Stille Oceaan opgesteld werden.Beneden was er plaats voor een aantal infanteristen, boven kon een commandant via het in zes delen openklappende luik de omgeving in de gaten houden.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Wij leveren deze bouwplaat in ..
1,00€
Model: Japanse bunker - model B - papieren bouwplaat in 1:72
Papieren bouwplaat van een Japanse bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is model B.Het gaat hier om een betonnen infanterie bunker, zoals die op vele eilanden in de Stille Oceaan opgesteld werden.Het gebouw is aan de achterkant open, en biedt plaats aan enkele infanteristen met geweren en/of een licht machinegeweer.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Wij leveren deze bouwplaat in schaal 1:72...
1,00€
Model: Jeep - 3D-geprint bouwpakket in 1:72
Geallieerde jeep in 1:72.Dit is het tijdens de Tweede Wereldoorlog gangbare model, niet een van de vele afgeleide modellen die tot op de dag van heden nog volop in productie zijn.3D geprint bouwpakket (7 onderdelen).De lengte is ca. 44mm.Wordt in principe in de afgebeelde kleur groen geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per stuk.  Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
2,00€
Model: Kleine groene Nissen hut in 1:72 - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine roene Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is 1:72.Het gebouw is ca. 5,5cm breed en ca. 12,4cm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering. Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en hout, zes losse ramen en een losse zijdeur, u kunt dus bijna eindel..
1,00€
Model: Middeleeuwse boerderij in 1:72 - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een Middeleeuwse boerderij in schaal 1:72. Geschikt voor diorama's maar ook voor wargames met bijvoorbeeld metalen 20mm of plastic 1:72 figuren. ..
2,00€
Model: Natuurstenen muren in 1:72 (20mm)
Set van 4 natuurstenen muren in 1:72 (20mm). Geschikt voor alle historische fantasy spelen in deze schaal. 3D geprint. Totale lengte ruim 31cm, de hoogte is 15mm. Wordt in principe in de afgebeelde kleur grijs geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden. Eén kleur voor de hele set. De prijs is per set van vier stuks. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels.   De figuren dienen puur ter illustrat..
4,00€
Model: Natuurstenen muur in 1:72 (20mm)
Set van Natuurstenen muur in 1:72 (20mm). Geschikt voor alle historische fantasy spelen in deze schaal. 3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA. De lengte is ca. 76mm, de hoogte is 15mm. Wordt in principe in de afgebeelde kleur grijs geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden. Eén kleur voor de hele set. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel.   De figuren dienen puur ter il..
1,00€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 26