Menu
Your Cart

Duitstalig

Ons aanbod Duitstalige boeken.

In aanbouw, nog niet compleet!

Model: Catalogus Duitse munten 1979/80
Kleine maar zeer complete catalogus van de Duitse munten van 1871 tot en met 1979.De vermelde prijzen zijn natuurlijk niet meer actueel, maar het boekje geeft een zeer compleet overzicht van wat er per jaar met welke munttekens geslagen is.Inclusief Duitse staten, DDR, koloniën, Danzig en bezettingsgeld.Dietzel catalogus, uitg. Verlag Deutsche Münze, 1e druk, 1979/'80.Soft cover, 100 pag.Een absolute must voor de serieuze verzamelaarNet gebruikt exemplaar, wat merkjes in de lijsten. De verpakkin..
1,00€
Model: Die kleinen grünen Männchen fröhlich frivol - Pat Mallet
Die kleinen grünen Männchen fröhlich frivol - Pat MalletEen klein boekje maar bomvol met de bekende Groene Mannetjes cartoons. Duitse uitgave, maar de cartoons zijn allemaal zonder woorden.Bonmot Verlag - 1979Keurig gebruikt exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus...
1,00€
Model: Die Nordsee-Sturmflut von 1877 - Georg Eilker
Die Nordsee-Sturmflut von 30./31. Januar 1877 - Georg Eilker - overdruk. Gedetailleerd verslag van de schade door de stormvloed van 30 op 31 januari 1877 in het gebied rond Weener. Deze stormvloed kostte in Noord-Nederland enige mensen het leven, en de schade was aanzienlijk. Opmerkelijk in dit verslag is de verwoesting van de spoorlijn tussen Nieuweschans en Duitsland. Dit verslag door de gymnasiumleraar Eilker verscheen oorspronkelijk als bijlage bij het Ostfriesischen Monats..
2,00€
Model: Hamburg - haven rondvaart brochure - 50er jaren
Hamburg - haven rondvaart brochure - 50er jarenBrochure over de haven rondvaart van de Hafen-Dampfschiffahrt AG, zeg maar Hamag.De Hamag is in 1888 opgericht en verzorgt ook ni nog veerdiensten en rondvaarten in het Hamburger havengebied.Deze nostalgische brochure is ongedateerd, maar de jongste statistieken die erin vermeld zijn, stammen uit 1952, het boekje zal daarom uit de eerste helft van de 50er jaren stammen. Gebruikt, een enkele potlood aantekening.Deze paperback telt 15 pagina's.Wi..
1,00€
Model: Ich möchte einen Kuß von dir! - Über die kunst des Küssens
Ich möchte einen Kuß von dir! - Über die kunst des Küssens - Jesper Højberg en Kirsten Steensberg, ill. Nikoline Werdelin In (Duitstalig) woord en beeld wordt op lichtvoetige wijze de kunst van het kussen nader belicht. Cadmos verlag, 1e druk, 1989 ISBN 3925760849 Nieuw exemplaar, lichte kastsporen. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boekje past wel door de brievenbus. ..
1,00€
Model: Lichtenbergs Idyll - Julius Berstl
Lichtenbergs Idyll - Julius Berstl - aangevuld met Hille Bobbe von Haarlem - eine groteske De idyll heeft de befaamde professor Lichtenberg van de universiteit van Göttingen als onderwerp. Duitse taal. Gebruikt exemplaar, vochtvlekje cover. Let op, zoals alle Duitse boeken uit deze periode is het boek in het voor niet iedereen even gemakkelijk leesbare Frakturschrift gedrukt. Mosaik Verlag, Berlin, 1922. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte ve..
1,00€
Model: Sheriff Klassiker 184 - Hopalong Cassidy - Duits
Sheriff Klassiker 184 - Hopalong Cassidy - die Geheimnisse des Sheriffs  Dit is de Duitse versie van de Nederlandse Sheriff Classics.  Keurig gebruikt exemplaar, rug onder los.  Uitg. Bildschriftenverlag, 1e druk, ca. 1970.  De verpakking is voor onze rekening, Wij brengen u de echte verzendkosten in rekening - in dit geval drie postzegels...
3,50€
Model: Weltgeschichte in Zinn - Heinrich Pleticha
Weltgeschichte in Zinn - Heinrich PletichaBertelsmann Verlag, 1e druk.ISBN 3-570-01593-9Zeer rijk geïllustreerd, prachtig overzicht van de wereldgeschiedenis van de vroegste oudheid tot ca. 1900, uitgebeeld met prachtig beschilderde tinnen figuren.192 pag., hardcover met stofomslag.Nieuw, lichte kastsporen.Wij brengen de echte porto in rekening -  in dit geval het pakketpost tarief...
15,00€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8