Menu
Your Cart

Oudheid en Archeologie

Jonge en oude boeken over het ontstaan van de beschaving.


In opbouw - verre van compleet!

Model: Ägypten, die 21. Dynastie, M. Heerma van Voss
Ägypten, die 21. Dynastie, M. Heerma van Voss Deel XVI, 9 uit de serie Iconography of Religions van het Institute of Religious Iconography, State University Groningen. Uitg. E.J. Brill, Leiden, 1982 ISBN 9004068260 18 pag. tekst, 27 vaak paginagrote z/w foto's. Nieuw exemplaar. ..
5,00€
Model: Anatolia in the second millenium B.C. - Maurits van Loon
Anatolia in the second millenium B.C. - Maurits van Loon Deel XV, 12 uit de serie Iconography of Religions van het Institute of Religious Iconography, State University Groningen. Uitg. E.J. Brill, Leiden, 1985 ISBN 9004071059 47 pag. tekst, 46 pag. met vaak paginagrote z/w foto's. Nieuw exemplaar, minimale kastsporen. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus. ..
5,00€
Model: Archaeology and the old testament world - John Gray
Archaeology and the old testament world - John Gray Uitg. Harper & Row, 1965 Paperback, 250 pag. Diepgravende vergelijking van archeologische vondsten met het oude testament. Diverse zwart-wit foto's en kaarten, uitgebreide index. Net gebruikt exemplaar, hoekje (met naam?) Uit het schutblad geknipt. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus en weegt 283 gram. ..
1,00€
Model: Archeologie - Sabatini Moscati
Archeologie - Sabatini Moscati Uitg. W. Gaade b.v. In de serie "de wereld waarin wij leven". ISBN 9060175123 127 pag., zeer rijk geïllustreerd in zwart/wit en kleur Dit boek is geschreven voor jongeren vanaf 14 jaar, maar is ook zeer geschikt als algemene informatie voor volwassenen. Goede uitleg over wat archeologie is, en wat er allemaal bij komt kijken. Keurig gebruikt exemplaar. Dit boek past wel door de brievenbus. ..
1,00€
Model: Beeldhouwkunst in het land van de farao's - H.D. Schneider
Beeldhouwkunst in het land van de farao'sDoor dr. H.D. SchneiderPaperback, 96 pag. Uitg. De Bataafsche Leeuw voor het Rijksmuseum van Oudheden, 1e druk, 1992ISBN 90 6707 301 6Prachtig geïllustreerd boek dat in woord en beeld een diepgaande blik in het onderwerp geeft.Nieuw exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening, in dit geval vier postzegels...
2,50€
Model: Discovery in Greek lands - F.H. Marshall
Discovery in Greek lands - F.H. Marshall A sketch of the principal excavations and discoveries of the last fifty years. Dit boek werd oorspronkelijk geschreven voor de Cambridge Manuals of Science and Literature, en werd vervolgens voor het grote publiek uitgegeven in deze versie. Fascinerende kijk op de toenmalige kijk op geschiedenis en archeologie. Cambridge University Press, 1e druk, 1920 127 pag., 38 ill., plus een uitklapbare kaart. Het boek is in een nette st..
1,00€
Model: Egyptisch kunsthandwerk - dr. H.D. Schneider
Egyptisch KunsthandwerkDoor dr. H.D. SchneiderPaperback, 96 pag. Uitg. De Bataafsche Leeuw voor het Rijksmuseum van Oudheden, 1e druk, 1995 ISBN 90 6707 356 3Prachtig geïllustreerd boek dat in woord en beeld een diepgaande blik in het onderwerp geeft.Nieuw exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening, in dit geval vier postzegels...
2,50€
Model: Elseviers Encyclopedie van de Archeologie
Elseviers Encyclopedie van de ArcheologieAan de hand van vele honderden trefwoorden en 170 illustraties wordt op een compacte manier een enorme hoeveelheid informatie verstrekt. Beschreven worden de culturen van Kreta, Hellas, Etrurië, Rome, Egypte, Mesopotamië en de prehistorie van Europa. Onmisbaar voor iedereen met een interesse in de archeologie.240 pag.Gebruikt exemplaar.Elsevier Pocket U 18uitg. Elsevier - 1e druk, 1965De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkost..
1,00€
Model: Ephesus - Dr. S. Gökovali
Ephesus - Dr. S. Gökovali Engelstalige gids van de archeologische overblijfselen van deze historische stad. Meer dan een bezoekersgids, eerder een aanvulling van de bibliotheek van iedereen met een interesse in dit deel van de wereldgeschiedenis.  Tientallen kleurenfoto's, plattegrond. Gebruikt exemplaar. 64 pag., soft cover uitg. Net, Turistik Yayinlar Sanati Ve Ticaret, Istanbul De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. it boek past wel d..
1,00€
Model: Goden en Farao's
Goden en Farao's Catalogus van de gelijknamige unieke tentoonstelling in Museum Boymans - Van Beuningen te Rotterdam, 1 maart - 29 april 1979 Hardcover. Cover toont wat slijtplekjes en deukjes. Door de fantastische foto's en de uitgebreide beschrijvingen is dit ca. 300 pag. tellende boek veel meer geworden dan een standaard tentoonstellingscatalogus, het is zelf een handleiding van oud-Egyptische geschiedenis en kunst geworden. ..
1,00€
Model: Het Dal der Koningen - A.M.D. Roveri
Het Dal der Koningen - A.M.D. RoveriEen boek dat uitblinkt door de duidelijke beschrijvingen en uitmuntende kleurenfoto's.76 Pagina's.Hard cover.Nieuw exemplaar, minimale kastsporen.Uitg. Atrium in de serie Atrium Cultuurgidsen, 1e druk, 1989.ISBN 9061133378De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus...
2,00€
Model: Het ontwaken der mensheid - Herbert Kühn
Het ontwaken der mensheid - Herbert Kühn216 pag., pocketUitg. Spectrum - Prisma pocket nr. 308, zonder jaartalGebruikt.Kühn, toenmalig buitengewoon hoogleraar te Keulen, heeft actief deelgenomen aan diverse onderzoekingen van grotschilderingen. Op basis van de diverse vondsten uit de prehistorie schets hij een beeld van de daaruit getrokken conclusies. Uitgebreide lijst van vondsten en literatuur.Diverse zwart-wit afbeeldingen.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendko..
1,00€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 23