Menu
Your Cart

Geboorde Diamanten

Diamant is het hardste bekende materiaal, en dus niet eenvoudig te boren.

Daarom bieden wij nu ook geboorde diamantjes aan, om te verwerken in uw sieraden.

Model: Blauwgroene Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen GBGI
Ruwe blauwgroene Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte blauwgroene Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde diamanten aan.Dit is steen GB..
6,30€
Model: Grijze Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen GGG
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte grijze diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde diamanten aan.Dit is steen GGG die 0,080 karaat weegt.Deze ..
2,00€
Model: Witte Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen WGAB
Ruwe witte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een echte witte Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde witte diamanten aan.Dit is steen WGAB die..
4,20€
Model: Witte diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen WGK
Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte witte diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde witte diamanten aan.Dit is steen WGK die 0,160 karaat weegt...
9,60€
Model: Witte Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen WGV
Ruwe witte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte witte diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde witte diamanten aan.Dit is steen WGH die ..
1,40€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen ZGG
Ruwe zwarte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte zwarte Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde diamanten aan.Dit is steen ZGG die 0,05..
1,50€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen ZGL
Ruwe zwarte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare diamanten.Dit is een echte zwarte Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij nu ook voorgeboorde diamanten aan.Dit is steen ZGL die 0,10..
3,45€
Model: Zwarte Diamant - Zuid-Afrika - geboord - steen ZGN
Ruwe zwarte Diamant.Een mineralen verzameling is natuurlijk niet compleet zonder de koningin van de stenen, de Diamant.Nu kan de prijs nog wel eens belemmering zijn. Maar daar is nu een oplossing voor, in de vorm van ons ruime aanbod betaalbare Diamanten.Dit is een echte zwarte Diamant, te troebel voor gebruik als sieraad, maar ideaal voor de verzamelaar.Aangezien de Diamant als hardste steensoort zeer moeilijk te bewerken is bieden wij ook voorgeboorde Diamanten aan.Dit is steen ZGN die 0,130 k..
3,90€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8