Menu
Your Cart

Broches

Diverse modellen broches.


In aanbouw, nog verre van compleet!

Model: Grote goudkleurige vredesduif broche
Grote witte vredesduif broche.Geïnspireerd door de broche die Lady Gaga droeg tijdens de inhuldiging van de Amerikaanse president Joe Biden.Bestaat uit twee onderdelen: de in biologisch afbreekbaar PLA 3D-geprinte duif, en de brochespeld die u zelf nog even moet aanbrengen.De spanwijdte is ruim 14cm.Het ontwerp is van Erik Meinhardt.Wordt in principe in de afgebeelde goudkleur geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per stuk...
4,00€
Model: Grote witte vredesduif broche
Grote witte vredesduif broche.Geïnspireerd door de broche die Lady Gaga droeg tijdens de inhuldiging van de Amerikaanse president Joe Biden.Bestaat uit twee onderdelen: de in biologisch afbreekbaar PLA 3D-geprinte duif, en de brochespeld die u zelf nog even moet aanbrengen.De spanwijdte is ruim 14cm.Het ontwerp is van Erik Meinhardt.Wordt in principe in de afgebeelde kleur wit geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per stuk. Wij br..
4,00€
Model: Kerst rendier broche, goudkleurig
Vrolijke goudkleurige Kerst broche in de vorm van een versierd rendier.Ca. 55mm.Slechts één exemplaar beschikbaar!Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels..
6,00€
Model: Luipaard broche, Tibet zilver
Elegante Tibet zilveren broche in de vorm van een luipaard, met een rood kristallen oog. Ca. 40mm. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
6,00€
Model: Paard broche, licht goudkleurig
Leuke paard broche. Deze fraaie broche is wat lichter getint dan het op de foto lijkt. Ca. 7cm, gewicht ongeveer 30 gram. ..
6,00€
Model: Roze bloemen en vlinder broche, met Swarovski
Elegante roze broche van jewelry silver in de vorm van een bloementwijg met een vlinder, met Swarovski kristallen.Ca. 52mm.Slechts één exemplaar beschikbaar!..
7,50€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6