Menu
Your Cart

Schaal I (1:32)

Ons aanbod modelbouw artikelen in schaal I (1:32).

In aanbouw, verre van compleet!

Model: Duits station in I (1:32) - oude papieren bouwplaat
Overdruk van een oude papieren bouwplaat van een Duits stationHet geheel bestaat uit zes bladen.Het origineel van deze bouwplaat is in rond 1900 in Duitsland uitgegeven.Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Wij bieden deze plaat aan in twee formaten, dit is de grote:A3 - past visueel bij schaal I (1:32) - €12,00 - verzending tegen pakketpost tarief .Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd eve..
12,00€
Model: Kantoor- en magazijngebouw in 1:32 - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een kantoor- en magazijngebouw in schaal I (1:32).Het gevels zijn ca. 22,2cm breed, de zijmuren 26,5cm lang.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval drie postzegels...
7,00€
Model: Kiosk in 1:32 - oude papieren bouwplaat
Overdruk van een oude Franse papieren bouwplaat van een kiosk.Het geheel bestaat uit 1 vel. Het origineel van deze bouwplaat is in de 30er jaren uitgegeven door een Frans weekblad.Professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd stevig 160 grams papier.A3-formaat - past bij spoor I (1:32) - verzending tegen pakketpost tarief.Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd even of u uw bestelling kunt combineren.Voor pakketten moeten wij €1..
2,00€
Model: Kist voor grootspoor of poppenhuis
Grote kist.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.49x30,5x20mm - daardoor het beste geschikt voor grotere schalen modelspoor.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, zoals "nieuwe" houtkleur - vraag even naar de mogelijkhedenDe prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
2,10€
Model: Kleine grijze Nissen hut in 1:32 - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine grijze Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is 1:32.Het gebouw is in 1:32 12,4mm breed en 27,9mm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering.Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en baksteen, zes losse ramen en een losse zijdeur, u kunt dus bijna eindel..
5,00€
Model: Kleine groene Nissen hut in 1:32
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine groene Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is 1:32.Het gebouw is in 1:32 ca. 12,4cm breed en 27,9mm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering.Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en hout, zes losse ramen en een losse zijdeur, u kunt dus bijna eindel..
5,00€
Model: Loods in 1:32 - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een loods in schaal I (1:32).Deze loods kan met meerdere sets onbegrensd verlengd worden, ideaal voor een stations- of havencomplex, of als fabriek.Het gevels zijn ca. 15,6cm breed, de zijmuren 17,7cm lang.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval drie postzegels...
4,00€
Model: Ton - 20x17mm
"Houten" ton.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.20mm hoog, 17mm doorsnede - daardoor geschikt voor bijna alle schalen modelbouw - wat een enorm vat is in een kleine schaal kan in een grote schaal onder de arm meegenomen worden.De onderzijde is vlak.Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.Wij kunnen deze ton ook in andere hoogtes en diameters leveren.De prijs is per stuk.Wij brengen de ech..
0,75€
Model: Ton voor poppenhuis of grootspoor, donker, 35mm
Model ton. 3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA, makkelijk te bewerken, te verlijmen of te schilderen. Ca. 35mm hoog, 25mm doorsnede. Dit is de donkere versie, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
2,65€
Model: Ton voor poppenhuis of grootspoor, licht, 35mm
Model ton.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA, makkelijk te bewerken, te verlijmen of te schilderen.Ca. 35mm hoog, 25mm doorsnede.Dit is de licht getinte versie, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkhedenDe prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
2,65€
Model: Twee wagenwielen - 37,5mm
Set van twee wagenwielen.Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 37,5mm - daardoor bij uitstek geschikt voor de wat grotere modelbouw schalen.Wilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijken wij wat mogelijk is (veel!).Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zi..
1,25€
Model: Vier primitieve wielen - 25,4mm
Set van vier primitieve massieve wielen.Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 25,4mm - daardoor bij uitstek geschikt voor modelbouw schalen 1:72 tot 1:32.Wilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijken wij wat mogelijk is (veel!).Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse and..
1,25€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12