Menu
Your Cart

Veters, koordjes en leren armbandjes

Ons aanbod diverse veters en koordjes, zowel voor halssieraden als voor armbanden.

Nog in aanbouw, wordt regelmatig aangevuld.

Model: Groene leren veter met klauwslotje
Groene gevlochten leren veter met klauw- of karabijnslotje.Deze veter is ook geschikt voor beads en bangles.Compleet met verlengkettinkje van 4cm.De prijs is per stuk.Nog slechts enkele exemplaren in voorraad...
0,75€
Model: Lichtblauw organza voile halskoord, met klauwslotje
Lichtblauw organza voile halskoord met klauwslotje. Dit halskoordje bestaat uit een lichtblauw organza voile lint en twee dunne waskoordjes in dezelfde kleur. Lengte ca. 44cm, incl. verlengkettinkje ca. 48cm. Let op: Niet geschikt voor Pandora stijl beads en bangles. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
0,75€
Rode leren veter met klauwslotje
Label
Model: Rode leren veter met klauwslotje
Rode gevlochten leren veter met klauw- of karabijnslotje. Deze veter is ook geschikt voor beads en bangles. Compleet met verlengkettinkje van 4cm. De prijs is per stuk. Nog slechts enkele exemplaren in voorraad. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
0,75€
Zwart met witte gevlochten leren veter met klauwslotje Zwart met witte gevlochten leren veter met klauwslotje
Label
Model: Zwart met witte gevlochten leren veter met klauwslotje
Opvallende gevlochten zwart met witte leren veter met klauw- of karabijnslotje. Deze veter is ook geschikt voor beads en bangles. Lengte ca. 45cm, met een verlengkettinkje van nog eens 4cm. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
0,75€
Model: Zwarte leren veter met klauwslotje
Zwarte gevlochten leren veter met klauwslotje. Deze veter is ook geschikt voor beads en bangles. Lengte ca. 44cm met een verlengkettinkje van nog eens 4cm. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
0,75€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5