Menu
Your Cart

Thangka's

Ons aanbod brokaten thangka's.

Deze thangka's zijn vervaardigd als dicht zijde brokaat weefsel, doorschoten met gouddraad.

Nog in aanbouw!

Model: Bodhisattva Manjushri thangka - brokaat - 90x60cm
Prachtige brokaten thangka van de Bodhisattva Manjushri.Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 90x60cmWij brengen de echte porto in rekening - binnen Nederland vier postzegels, andere bestemmingen op aanvraag...
€75,00
Model: Boeddha thangka, brokaat, 90x60cm
Prachtige brokaten thangka van de Boeddha.Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 90x60cm..
€75,00
Model: Boeddha vormen thangka, brokaat, 90x60cm
Prachtige brokaten thangka diverse Boeddha vormen en Bodhisattva's..Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Dit is model is ca. 90x60cm..
€75,00
Model: Gele Jambhala thangka, brokaat, 60x40cm
Prachtige brokaten thangka van de Gele Jambhala.Jambhala, de god van rijkdom, wordt ook gezien als een emanatie van de Boeddha Ratnasambava.Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 60x40cm..
€35,00
Model: Gele Jambhala thangka, brokaat, 90x60cm
Prachtige brokaten thangka van de Gele Jambhala.Jambhala, de god van rijkdom, wordt ook gezien als een emanatie van de Boeddha Ratnasambava.Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 90x60cmDoor uw aankoop ondersteunt u Stichting Cosmic Fire Foundation die hulp verleent aan de allerarmsten in de Indiaanse reservaten.Mail even voor meer informatie of een overzicht van ons verdere aanbod - we bieden veel meer aan dan we hier kunnen laten zien.Wij bieden een snel groeiende coll..
€75,00
Model: Groene Jambhala thangka, brokaat, 60x40cm
Prachtige brokaten thangka van de Groene Jambhala.De Groene Jambhala is de belangrijkste Jambhala, en wordt wel gezien als een manifestatie van de Akshobya Boeddha.Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 60x40cm..
€50,00
Model: Kwan-jin thangka A, brokaat, 60x40cm
Prachtige brokaten thangka van de Bodhisattva Kwan-Jin, ook wel als Guan Yin gespeld.Kwan-jin is in het Sanskriet bekend als Avalokitevara en in het Tibetaans Boeddhisme als Chenrezig. Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 60x40cmWij brengen de echte porto in rekening.Gratis bezorging binnen Veendam/Wildervank...
€35,00
Model: Kwan-jin thangka B, brokaat, 90x60cm
Prachtige brokaten thangka van de Bodhisattva Kwan-Jin, ook wel als Guan Yin gespeld.Kwan-jin is in het Sanskriet bekend als Avalokitevara en in het Tibetaans Boeddhisme als Chenrezig. Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Dit is model B, ca. 90x60cm..
€75,00
Model: Kwan-jin thangka C, brokaat, 90x60cm
Prachtige brokaten thangka van de Bodhisattva Kwan-Jin, ook wel als Guan Yin gespeld.Kwan-jin is in het Sanskriet bekend als Avalokitevara en in het Tibetaans Boeddhisme als Chenrezig.Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Dit is model C, ca. 90x60cm..
€75,00
Model: Medicijn Boeddha thangka, brokaat, 60x40cm
Prachtige brokaten thangka van de Medicijn Boeddha. Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 60x40cmWij brengen de echte porto in rekening.Gratis bezorging binnen Veendam/Wildervank...
€35,00
Model: Sakyamuni Boeddha thangka, zijde op brokaat, 20,5x16cm
Prachtige thangka van de Medicijn Boeddha zijde print op goudbrokaat rol.De rollers zijn van kunststof.De afbeelding is ca. 20,5x16cm, de hele rol ca. 37x28mm.Gezegend in het Hua Zan klooster, China.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval binnen Nederland vier postzegels, andere bestemmingen op aanvraag.Sorry, tijdelijk niet leverbaar...
€50,00
Model: Shakyamuni Boeddha en Kwan-Jin thangka, brokaat, 60x40cm
Prachtige brokaten thangka van een westelijke Shakyamuni Boeddha, omgeven door Kwan-Jin en een andere Bodhisattva.Het dichte zijden weefsel is doorschoten met gouddraad.Ca. 60x40cm..
€35,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16