Menu
Your Cart

Pendels

Wij bieden een ruime selectie meest natuurstenen pendels aan. 

Hierdoor kunt u altijd een pendel vinden van een steensoort waar u zich toe aangetrokken voelt.


Model: Aventurijn pendel
Prachtige pendel van Aventurijn. De lengte van de steen zelf is ca. 28mm. Met kettinkje. Slechts één exemplaar in voorraad. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€6,00
Model: Bergkristal pendel
Prachtige pendel van helder Bergkristal.De lengte van de steen zelf is ca. 32mm.Met kettinkje.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
€6,00
Model: Bruine Agaat pendel
Heel mooie pendel van gemêleerde bruine Agaat. De steen zelf is ca. 32mm. Met kettinkje. Slechts één exemplaar in voorraad. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
€6,00
Model: Cherrykwarts pendel
Prachtig getinte pendel van Cherry Kwarts. De lengte van de steen zelf is ca. 33mm. Met kettinkje. Slechts één exemplaar in voorraad. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
€6,00
Model: Gefacetteerde witte Howliet pendel
Heel mooie pendel van gefacetteerde witte Howliet. De steen zelf is ca. 36mm. Met kettinkje. Laatste exemplaar!Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
€6,00
Model: Lichte Heliotroop pendel
Bijzondere pendel van zeer licht getinte heliotroop oftewel bloedsteen. De lengte van de steen zelf is ca. 31mm. Met kettinkje. Slechts één exemplaar in voorraad. Wij brengen de echte porto in rekening. ..
€7,50
Model: Malachiet pendel
Prachtige pendel van gesimuleerde Malachiet. De lengte van de steen zelf is ca. 31mm. Met kettinkje. Wij hebben hier enkele exemplaren van in voorraad, de tekening van uw exemplaar kan daarom afwijken van de foto. Wij brengen de echte porto in rekening, in dit geval twee postzegels. ..
€6,00
Model: Malachiet pendel met libelle hanger
Prachtig getekende pendel van malachiet.De lengte van de steen zelf is ca. 30mm.Met kettinkje met daaraan een libelle hangertje.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels..
€6,50
Model: Oranje Aventurijn pendel
Prachtige pendel van oranje Aventurijn. De lengte van de steen zelf is ca. 38mm. Met kettinkje.  Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
€6,00
Model: Paarse Agaat pendel
Heel mooie pendel van paarse Agaat. De lengte van de steen zelf is ca. 32mm. Met kettinkje. Slechts één exemplaar in voorraad. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
€6,00
Model: Pendel buidel, zwart - in combinatie met pendel
Zwarte pendel buidel in een fluweelachtige finish.Ook heel geschikt voor uw knuffelsteen.Ca. 11,5x10cm.GRATIS bij aanschaf van een van onze pendels...
€0,00
Model: Pendel buidel, zwart - los
Zwarte pendel buidel in een fluweelachtige finish.Ook heel geschikt voor uw knuffelsteen.Ca. 11,5x10cm...
€1,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 22