Menu
Your Cart

Duitse gebouwen in schaal 1:60 (Matchbox schaal)

Ons aanbod papieren bouwplaten voor Duitse gebouwen in 1:60, de z.g. "Matchbox schaal".

In aanbouw, wordt nog verder uitgebreid.

Model: Betonnen garage en schuurtje in 1:60 (Matchbox schaal)
Papieren bouwplaat van een betonnen garage in schaal 1:60 ("Matchbox schaal"). Gebaseerd op originele tekeningen van een bouwbedrijf. Omdat er nog ruimte over was op het vel en wij een hekel hebben aan verspilling deden wij er een betonnen schuurtje bij. Vervaardigd uit stevig 160 grams papier. De garage is ca. 7,7x12,5cm, het schuurtje is ca. 6,7x3,5cm...
€2,00
Model: Duits benzinestation in 1:60 (Matchbox schaal) - pap. bouwplaat
Overdruk van een oude Duitse papieren bouwplaat van een benzinestation, compleet met pompen en een auto.Het origineel van deze bouwplaat is in de 50er jaren uitgegeven.Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Doet het ook erg goed als aankleding van een vitrine met modelauto's!Ca. 1:60 (Matchbox schaal)..
€1,00
Model: Duits benzinestation in 1:60 - oude papieren bouwplaat
Overdruk van een oude Duitse papieren bouwplaat van een benzinestation, compleet met pompen en een auto. Het origineel van deze bouwplaat is in de 50er jaren uitgegeven. Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier. Doet het ook erg goed als aankleding van een vitrine met modelauto's! Schaal: ca. 1:60 (Matchbox schaal).Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
€1,00
Model: Duits vrijstaand huis - A3
Overdruk van een oude papieren bouwplaat van een Duits vrijstaand huis.Het origineel van deze bouwplaat is vermoedelijk in de 20er jaren van de vorige eeuw in Duitsland uitgegeven.Ons exemplaar bestaat uit één vel, professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Wij bieden deze plaat aan in twee formaten, dit is de grote:A3 - past visueel bij schaal 1:60 (Matchbox schaal) - verzending tegen pakketpost tarief .Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten ve..
€2,00
Model: Vakwerk herberg in 1:60 - oude papieren bouwplaat
Overdruk van een oude Deense papieren bouwplaat van een vakwerk herberg.Het origineel stamt uit de 20er jaren.Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Leverbaar in twee formaten, dit is de grote:A3 - ca. 1:60 - verzending tegen pakketpost tariefDe meegeleverde figuren vallen groter uit.Let op: voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd even of u iets kunt combineren.Voor pakketten moeten wij €2,0..
€2,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5