Menu
Your Cart

1:60 - "Matchbox schaal"

Ons aanbod papieren bouwplaten van gebouwen in schaal 1:60, de schaal die het best bij Matchbox en soortgelijke auto's past.

Nog in aanbouw!

Model: 11 Kisten - laadgoed - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van 11 houten kisten.Fiddlers Green levert deze kisten mee als "munitiekisten," laadgoed voor één van hun vliegtuigen, maar ze zijn volledig neutraal en zeker ook geschikt voor modelspoor.Ca. 29x15x13,5mm - daardoor bruikbaar bij alle schalen van h0 (1:87) en groter.1 Vel A4, geprint op stevig 160 grams papier - porto twee postzegels.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht...
€1,00
Model: 2 Autoboxen in 1:60 (Matchbox schaal) - papieren bouwplaat
Twee moderne garages in schaal 1:60 - Matchbox schaal. U krijgt twee garages die bijna gelijk zijn, alleen zit de zijdeur aan twee verschillende kanten. U kunt kiezen om de deuren open of gesloten te bouwen. Iedere garage meet ca. 9,85x5,25cm. ..
€2,00
Model: 6 Blauwe oliedrums in 1:60 (Matchbox schaal)
Set van 6 oliedrums in 1:60, de z.g. Matchbox schaal.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Worden geleverd als blok van twee en een blok van vier stuks, maar ze kunnen gemakkelijk losgemaakt worden van elkaar. Ca. 14mm hoog.Afgeleid van een ontwerp van David Virgo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur blauw geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 drums on dezelfde kleur. Wij brengen de echte porto i..
€2,10
Model: 6 Gele oliedrums in 1:60 (Matchbox schaal)
Set van 6 oliedrums in 1:60, de z.g. Matchbox schaal.3D geprint.Worden geleverd als blok van twee en een blok van vier stuks, maar ze kunnen gemakkelijk losgemaakt worden van elkaar. Ca. 14mm hoog.Afgeleid van een ontwerp van David Virgo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur geel geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 stuks on dezelfde kleur. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€2,10
Model: 6 Lichtgrijze oliedrums in 1:60 (Matchbox schaal)
Set van 6 oliedrums in 1:60, de z.g. Matchbox schaal.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Worden geleverd als blok van twee en een blok van vier stuks, maar ze kunnen gemakkelijk losgemaakt worden van elkaar. Ca. 14mm hoog.Afgeleid van een ontwerp van David Virgo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur lichtgrijs geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 drums on dezelfde kleur. Wij brengen de echte po..
€2,10
Model: 6 Lommergroene oliedrums in 1:60 (Matchbox schaal)
Set van 6 oliedrums in 1:60, de z.g. Matchbox schaal.3D geprint.Worden geleverd als blok van twee en een blok van vier stuks, maar ze kunnen gemakkelijk losgemaakt worden van elkaar. Ca. 14mm hoog.Afgeleid van een ontwerp van David Virgo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur lommergroen geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 stuks on dezelfde kleur. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één pos..
€2,10
Model: 6 Rode oliedrums in 1:60 (Matchbox schaal)
Set van 6 oliedrums in 1:60, de z.g. Matchbox schaal.3D geprint.Worden geleverd als blok van twee en een blok van vier stuks, maar ze kunnen gemakkelijk losgemaakt worden van elkaar. Ca. 14mm hoog.Afgeleid van een ontwerp van David Virgo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur rood geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 drums on dezelfde kleur. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€2,10
Model: 6 Zilverkleurige oliedrums in 1:60 (Matchbox schaal)
Set van 6 oliedrums in 1:60, de z.g. Matchbox schaal.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Worden geleverd als blok van twee en een blok van vier stuks, maar ze kunnen eventueel losgemaakt worden van elkaar. Ca. 14mm hoog.Afgeleid van een ontwerp van David Virgo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur zilver geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 stuks in dezelfde kleur. ..
€2,10
Model: 6 Zwarte oliedrums in 1:60 (Matchbox schaal)
Set van 6 oliedrums in 1:60, de z.g. Matchbox schaal.3D geprint in PLA kunststof op plantaardige basis.Worden geleverd als blok van twee en een blok van vier stuks, maar ze kunnen eventueel losgemaakt worden van elkaar. Ca. 14mm hoog.Afgeleid van een ontwerp van David Virgo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur zwarte geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 6 stuks in dezelfde kleur. ..
€2,10
Model: Arbeidershuisjes in 1:60 (Matchbox schaal) - pap. bouwplaat
Papieren bouwplaat van twee arbeidershuisjes in schaal 1:60, de z.g. "Matchbox schaal".Goedkope en eenvoudige arbeidershuisjes waren en zijn vaak te zien als hele rijen in dorpen of steden.Het voorbeeld van dit blokje van twee werd rond de (vorige) eeuwwisseling gebouwd.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval drie postzegels...
€3,00
Model: Betonnen garage en schuurtje in 1:60 (Matchbox schaal)
Papieren bouwplaat van een betonnen garage in schaal 1:60 ("Matchbox schaal"). Gebaseerd op originele tekeningen van een bouwbedrijf. Omdat er nog ruimte over was op het vel en wij een hekel hebben aan verspilling deden wij er een betonnen schuurtje bij. Vervaardigd uit stevig 160 grams papier. De garage is ca. 7,7x12,5cm, het schuurtje is ca. 6,7x3,5cm...
€2,00
Model: Betonnen rijplaten in 1:60 - A3-formaat
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze plaat is in schaal 1:60, "Matchbox schaal".Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.A3-formaat - verzending tegen pakketpost tarief.Let op; voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, ki..
€2,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 47