Menu
Your Cart

Groene Zirconia

Ons aanbod groene Zirconia.

Model: Groene Zirconia - 10mm - prinses geslepen
Bijzonder mooie grote groene Zirconia steen. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze steen is 10mm, en is prinses geslepen. 7,70 karaat. ..
€12,50
Model: Groene Zirconia - rechthoekig - 11,5x10mm
Bijzonder mooie grote groene Zirconia steen. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze steen 11,5x10mm, en is rechthoekig geslepen. 9,980 karaat. ..
€12,50
Model: Olijfgroene Zirconia - 3mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie olijfgroen Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen. 1 steen - €1,25  Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€1,25
Model: Olijfgroene Zirconia - 3mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie olijfgroen Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.3 stenen - €2,75 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€2,75
Model: Olijfgroene Zirconia - 4mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie olijfgroene Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.  Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.  Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.  0,480 Karaat.  1 steen - €1,50 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€1,50
Model: Olijfgroene Zirconia - 4mm - briljant geslepen - 10 stuks
Bijzonder mooie olijfgroene Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.  Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.  Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.  0,480 Karaat.  10 stenen - €7,00  Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€7,00
Model: Olijfgroene Zirconia - 4mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie olijfgroene Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.  Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.  Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.  0,480 Karaat.  3 stenen - €3,50 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€3,00
Model: Olijfgroene Zirconia - 5mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie olijfgroen Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen. 0,080 karaat. 1 steen - €1,75 ..
€1,75
Model: Olijfgroene Zirconia - 5mm - briljant geslepen - 3 st.
Bijzonder mooie olijfgroen Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 karaat.3 stenen - €4,00..
€4,00
Model: Olijfgroene Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen
Bijzonder mooie olijfgroene Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen. Ca. 0,375 karaat. 1 steen - €1,00 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€1,00
Model: Olijfgroene Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie olijfgroene Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen.Ca. 0,375 karaat.3 stenen - €2,50Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€2,50
Model: Peridot groene Zirconia - 10mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie Peridot groene Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze steen is 10mm in doorsnede, en is briljant geslepen.ca. 6,5 Karaat.1 steen €12,50Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. Gratis bezorging binnen Veendam/Wildervank...
€12,50
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 19