Menu
Your Cart

Turritella Jaspis

Ons aanbod Turritella Jaspis.

 De slakken zijn geen Turritella, maar elimia tenera, uit de pleuroceridae familie. De matrix is Chalcedoon.

Wij hebben meerdere stenen van deze soort in voorraad, allemaal getrommeld om de structuur goed tot zijn recht te laten komen.

Turritella Jaspis is een steen die de band met het verleden bevestigt – voorouders, uw en hen herkomst. Het is een geheugensteen die toegang verschaft tot de wijsheid van vergane werelden en vorige levens.

Deze steen beschermt mensen die veel reizen.

Het is een uitstekende vruchtbaarheid bevorderaar, maar bevordert ook stabiliteit en volwassenheid.


Model: Turritella Jaspis - steen C
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis. Dit is steen C, die 2,9 gram weegt. Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie. De matrix is Chalcedoon. Onze stenen van deze soort zijn allemaal getrommeld om de structuur goed tot zijn recht te laten komen. ..
€2,90
Model: Turritella Jaspis - steen E
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis.Dit is steen E, die 2,9 gram weegt.Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie.De matrix is Chalcedoon...
€2,90
Model: Turritella Jaspis - steen K
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis. Dit is steen K, die 2,9 gram weegt. Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie. De matrix is Chalcedoon. ..
€2,90
Model: Turritella Jaspis - steen L
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis. Dit is steen L, die 1,3 gram weegt. Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie. De matrix is Chalcedoon. ..
€1,30
Model: Turritella Jaspis - steen M
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis. Dit is steen M, die 1,3 gram weegt. Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie. De matrix is Chalcedoon. ..
€1,30
Model: Turritella Jaspis - steen N
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis. Dit is steen N, die 2,6 gram weegt. Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie. De matrix is Chalcedoon. ..
€2,60
Model: Turritella Jaspis - steen O
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis. Dit is steen O, die 2,4 gram weegt. Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie. De matrix is Chalcedoon. ..
€2,40
Model: Turritella Jaspis - steen P
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis.Dit is steen P, die 1,4 gram weegt.Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie.De matrix is Chalcedoon...
€1,40
Model: Turritella Jaspis - steen Q
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis.Dit is steen Q, die 1,1 gram weegt.Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie.De matrix is Chalcedoon...
€1,10
Model: Turritella Jaspis - steen R
Mooi getrommeld specimen van Turritella Jaspis.Dit is steen R, die 2,3 gram weegt.Dit fossiel heeft eigenlijk een verkeerde naam. De slakken zijn geen Turritella, maar Elimia Tenera, uit de Pleuroceridae familie.De matrix is Chalcedoon...
€2,30
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10