Menu
Your Cart

Roze Zirconia

Ons aanbod roze Zirconia.

Model: Roze Zirconia - 10mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie roze Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze steen is 10mm in doorsnede, en is briljant geslepen.6,25 Karaat.1 steen €12,50..
12,50€
Model: Roze Zirconia - 10mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie roze Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze steen is 10mm in doorsnede, en is briljant geslepen.6,25 Karaat.3 stenen €29,50..
29,50€
Model: Roze Zirconia - 2mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 Karaat.1 steen - €0,90..
0,90€
Model: Roze Zirconia - 2mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 Karaat.3 stenen - €2,00..
2,00€
Model: Roze Zirconia - 3mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,210 Karaat.1 steen - €1,25..
1,25€
Model: Roze Zirconia - 3mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,210 Karaat.3 stenen - €2,75..
2,75€
Model: Roze zirconia - 4mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie roze Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.1 steen - €1,50..
1,50€
Model: Roze Zirconia - 5mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie roze Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 karaat.1 steen - €1,75..
1,75€
Model: Roze Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen.Ca. 0,375 karaat.De prijs is per stuk.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
1,00€
Model: Roze Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen.Ca. 0,375 karaat.De pris is per drie stuksWij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
2,50€
Model: Roze Zirconia - 6x3mm - marquise geslepen
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 6x3mm, en zijn marquise geslepen.Ca. 0,325 karaat p.st.1 steen - €1,00Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
1,00€
Model: Roze Zirconia - 6x3mm - marquise geslepen - 10 stuks
Bijzonder mooie roze Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 6x3mm, en zijn marquise geslepen. Ca. 0,325 karaat p.st. 10 stenen - €6,00 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
6,00€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16