Menu
Your Cart

Amerikaanse gebouwen in schaal Z (1:220)

Ons aanbod Amerikaanse gebouwen in schaal Z (1:220).

In aanbouw - verre van compleet!

Model: Alki Point vuurtoren in Z (1:220) - papieren bouwplaat
Alki Point vuurtorenHet voorbeeld van deze vuurtoren staat op een kaap genaamd Alki Point in de Puget Sound, dichtbij Seattle in de Amerikaanse staat Washington.Onder de vuurtorens is dit maar een kleintje: slechts iets meer dan 11 meter hoog.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Z (1:220) - verzending per brievenbus post - 2 postzegels..
€1,00
Model: Amerikaans houten kerkje in Z (1:220) - papieren bouwplaat
Het origineel van dit kerkje staat in het openluchtmuseum van Old Sturbridge, Massachusetts, en is typerend voor vele kerkjes in het noordoosten van de Verenigde Staten.In diverse Amerikaanse religies wordt gesproken over "bijeenkomsten" in plaats van "diensten", vandaar de in Amerika gebruikelijke term "meeting house".Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Schaal Z (1:220) - porto twee postzegels...
€1,00
Model: Amerikaans houten station in Z (1:220) - beige en rood
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal Z (1:220).Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de versie in beige met rode omlijsting.Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer het beste tot zijn ..
€1,00
Model: Amerikaans houten station in Z (1:220) - groen
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal Z (1:220).Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de versie in twee tinten groen.Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer het beste tot zijn recht.He..
€1,00
Model: Amerikaans kapiteinshuis in Z (1:220) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een kapiteinshuis zoals dat in New England voorkomt.Het platform op het dak is een z.g. "widow's walk" - een uitkijkpost voor de thuisgebleven vrouw des huizes om te zien of het schip van haar man al in aantocht is.Overigens kan dit platform ook weggelaten worden, de bedrukking van het dak loopt eronder gewoon door.Dit model wordt compleet met bedrukte grondplaat geleverd.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licent..
€1,00
Model: Amerikaans stationnetje in Z (1:220) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een klein Amerikaans station.Dit type gebouw uit het einde van de 19e eeuw kennen wij het beste uit Western films, maar in feite kwam het overal in het land voor.Compleet met bagage wagentje en seinpaal...
€1,00
Model: Amerikaanse boerderij in Z (1:220) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een boerderij naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten. Het woonhuis is met de stal verbonden door twee bijgebouwtjes,  hierdoor kan men gedurende de barre wintermaanden  comfortabel binnendoor van huis naar stal, en omgekeerd. Achter staat een typische mais opslag. Alle vier de gebouwen zijn ook los te gebruiken en apart leverbaar. Compleet met fraai bedrukte grondplaat. Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het beke..
€5,00
Model: Amerikaanse ronde stal in schaal Z (1:220)
Ronde stal naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten.Ca. 150 jaar geleden werden honderden van deze stallen gebouwd, in een poging de veehouderij efficienter te laten verlopen.De koeien stonden op de begane grond. Boven hen was een verdieping met ruimte voor paard en wagenn om rond te rijden, met in het midden een grote open ruimte: een kruising tussen hooiberg en silo.Diverse exemplaren van deze toen revolutionaire stallen hebben de tijden overleefd.Het model bestaat uit de..
€3,00
Model: Amerikaanse stal in Z (1:220) - papieren bouwplaat
Houten stal naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten.Dit is de stal die ook deel uitmaakt van onze Amerikaanse boerderij.Het gebouw wordt geleverd met een fraai bedrukte bodemplaat, en zelfs wat papieren koeien. Tip voor de wat serieuzere modelbouwer: die papieren koeien kunnen natuurlijk ook heel goed dienst doen als (deel van) een reclamebord!Schaal Z (1:220).Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitg..
€1,00
Model: Amerikaanse wagenschuur en silo in Z (1:220)
Wagenschuur en uit steen opgetrokken silo naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten.Los te gebruiken, of als uitbreiding voor onze Amerikaanse boerderij. Schaal Z (1:220) - porto 2 postzegelsWij leveren deze bouwplaat onder licentie van het bekende merk Fiddlers Green...
€1,00
Model: Brandweerkazerne Auburn in Z (1:220) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van de brandweerkazerne van Auburn, in Noord-Californië.Opvallend gebouwtje door de uitspringende achterwand - een latere aanpassing voor langere blusvoertuigen.De brandweer van Auburn werd in 1852 opgericht. Deze kazerne werd in 1891 gebouwd en het volgende jaar in gebruik genomen.Schaal Z (1:220).Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht...
€1,00
Model: Cape Arago vuurtoren - papieren bouwplaat in Z
Cape Arago vuurtoren - papieren bouwplaatHet voorbeeld van deze vuurtoren staat op Cape Arago aan de Coos Bay, bij Charleston in de Amerikaanse staat Oregon.Opvallen model dankzij de achthoekige toren en het knus ogende aangebouwde woonhuis.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.Schaal Z (1:220) – porto 2 postzegels..
€1,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 34