Menu
Your Cart

Romans

Diverse romans uit binnen- en buitenland.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: De Handlanger - Ton Wijnalda
De Handlanger - Ton WijnaldaDeel 67 uit de Slib-reeks, uitgegeven in augustus 1994 in een oplage van 1000 exemplaren. De Slibreeks wordt verzorgd door de stichting Kunstuitleen Zeeland.ISBN 906354071XAls nieuw...
€1,00
Model: De keerzijde van een kus - Anne Haverty
De keerzijde van een kus - Anne Haverty In 1823 omschreef William Hazlitt zijn geliefde Sarah Walker als het willoze en verdorven voorwerp van zijn romantische passie. Hij, de grote schrijver, die zijn liefde verspilt aan haar, het eenvoudige dienstmeisje. Het avontuur moest wel op een teleurstelling uitlopen. Bijna tweehonderd jaar later krijgt de bescheiden Sarah Walker het woord om Hazlitt als leugenaar te ontmaskeren. Ze beschrijft hoe de onstuimige literator haar dag in dag uit ve..
€1,00
Model: Goede morgen, juffrouw Duif - Frances Gray Patton
Goede morgen, juffrouw Duif - Frances Gray Patton Uitg. Bosch & Keuning in de reeks BK Boekenkring, 1e druk. 170 pag., hardcover met stofomslag Er is iets aan de hand met juffrouw Duif, al jaren de steunpilaar van het dorp. Boeiend verhaal. Boek is door stof wat vuil op bovenzijde snee, maar verder keurig onderhouden, met intacte stofomslag. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbu..
€1,00
Model: Het huis achter de heuvel - Jenny Glanfield
Het huis achter de heuvel - Jenny Glanfield Pocket, 509 pag. Een schitterend ontroerend verhaal over families, verloren liefdes, gemiste kansen en een nieuwe toekomst. Uitg. Maarten Buntinga BV in de serie Sirene Pockets, 1e druk, 1998. ISBN 9058310345 Amper gebruikt exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek kan nog wel door de brievenbus. ..
€1,00
Model: Het stenen concilie - Jean-Christophe Grangé
Het stenen concilie - Jean-Christophe GrangéEenmaal in Parijs wekt een Thais adoptiejongetje de belangstelling van enkele wetenschappers. Adoptiemoeder Diane raakt ervan overtuigd dat het auto-ongeluk waarbij het kind in coma raakte, in werkelijkheid een aanslag was. Ze begint een levensgevaarlijke zoektocht naar de ware identiteit van de jongen.Uitg. De Geus, 2e druk, 2002.ISBN 9044504363Paperback, 448 pag.Amper gebruikt exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verz..
€1,00
Model: Het voorbijgaan - Nicci Gerrard
Het voorbijgaan - Nicci GerrardNa 'Onderstroom' was dit de tweede soloroman van de vrouwelijke helft van het succesvolle thrillerschrijversechtpaar 'Nicci French'.Het huwelijk van Irene en Adrian is na zo'n tien jaar een sleur geworden, ze hebben hun handen vol aan hun werk en drie dochters. Als Adrian een verhouding blijkt te hebben met een aantrekkelijke jonge vrouw, Frankie, stort Irenes wereld in. Ze is een en al woede, wanhoop, onmacht en frustratie, ze voelt zich oud, aan de kant gezet, in..
€1,00
Model: Lichtenbergs Idyll - Julius Berstl
Lichtenbergs Idyll - Julius Berstl - aangevuld met Hille Bobbe von Haarlem - eine groteske De idyll heeft de befaamde professor Lichtenberg van de universiteit van Göttingen als onderwerp. Duitse taal. Gebruikt exemplaar, vochtvlekje cover. Let op, zoals alle Duitse boeken uit deze periode is het boek in het voor niet iedereen even gemakkelijk leesbare Frakturschrift gedrukt. Mosaik Verlag, Berlin, 1922. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte ve..
€1,00
Model: Ontheemd in Bombay - Anita Desai
Ontheemd in Bombay - Anita Desai Indringend relaas van een Duitse Jood die het antisemitisme in de jaren 30 ontvlucht. Hij belandt in india, maar wordt bij het uitbreken van de oorlog geïnterneerd vanwege zijn Duitse paspoort. Nu komt hij tussen twee vuren: de Britse kampleiding, en de vele nazi's onder zijn medegevangenen. 221 pag., paperback. Uitg. Bzztoh Eerste druk, 2001 ISBN 9055018341 Nieuw exemplaar, maar met naam voorin. De verpakking is voor onze reken..
€1,00
Model: Poisson d'Avril - Dona Halévy
Poisson d'Avril - Dona HalévyUn canular, une plaisanterie ? Un défi ? Une aventure ? Une question de survie ? Trouvez donc le poisson d'Avril et vous le saurez. Mais attention, lorsque vous croyez le posséder, il vous échappe. La légende raconte qu'un valeureux corsaire du nom de lion, capitaine de navire l'Imperial, reçoit un jour une mission du Prince du Petit Royaume. Le Zodiakos, étrange boussole de pierre de lave, doit lui indiquer le cap jusqu'au trésor du Poisson d'Avril. Et Aquila, l'aig..
€1,00
Model: Sterremeer - F. Springer - Boekenweekgeschenk 1990
Sterremeer - F. Springer Boekenweekgeschenk 1990 ISBN 9070066807 Lichte gebruikssporen. ..
€1,00
Model: Waarom zweeg je? - Rhona Martin
Waarom zweeg je? - Rhona Martin Als een tragisch ongeluk abrupt een einde maakt aan het leven van Sally Braun, blijven haar familie en vrienden verbijsterd achter. Ze was altijd een bijzondere, indrukwekkende vrouw geweest, met een unieke gave om het leven te sturen; hoe had ze dan nu zo'n noodlottige verkeersfout kunnen maken? Maar was het eigenlijk wel een ongeluk? Of had iemand haar tot deze fatale stap gedreven? Sally's dochter Zoë kan zich niet neerleggen bij deze onbeantwoorde vragen ..
€1,00
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11