Menu
Your Cart

Lavendel Zirconia

Ons aanbod lavendelkleurige Zirconia.

Model: Lavendel Zirconia - 10mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie lavendel Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze steen is 10mm in doorsnede, en is briljant geslepen.ca. 6,5 Karaat.1 steen €12,50..
€12,50
Model: Lavendel Zirconia - 10mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie lavendel Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze steen is 10mm in doorsnede, en is briljant geslepen.ca. 6,5 Karaat.3 stenen €29,50..
€29,50
Model: Lavendel Zirconia - 2mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie lavendel Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 Karaat.1 steen - €0,90..
€0,90
Model: Lavendel Zirconia - 2mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie lavendel Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 Karaat.3 stenen - €2,00..
€2,00
Model: Lavendel Zirconia - 3mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie lavendel Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,210 Karaat.1 steen - €1,25..
€1,25
Model: Lavendel Zirconia - 3mm - briljant geslepen - 3 st.
Bijzonder mooie lavendel Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,210 Karaat. 3 stenen - €2,75Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€2,75
Model: Lavendel Zirconia - 4mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie lavendel Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.1 steen - €1,50Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€1,50
Model: Lavendel Zirconia - 5mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie lavendel Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen. 0,080 karaat. 1 steen - €1,75 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€1,75
Model: Lavendel Zirconia - 5mm - briljant geslepen - 10 stuks
Bijzonder mooie lavendel Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 karaat.10 stenen - slechts €12,00.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€12,00
Model: Lavendel Zirconia - 5mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie lavendel Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 karaat.3 stenen - €4,00.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€4,00
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10