Menu
Your Cart

Goudkleurige ringen met kristal

Ons aanbod goudkleurige ringen met kristal(letjes).

In aanbod, verre van compleet!

Model: Gouden poes ring met roze kattenoog
Vrolijke goudkleurige ring in de vorm van een poes.Het kopje bestaat uit een roze kattenoog steen, het lijfje is ingelegd met kleine kristalletjes.De breedte is ca. 20mm.De maat is verstelbaar, met 18 als kleinste.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel ..
€4,00
Model: Goudkleurige smiley ring met stras, verstelbaar
Vrolijke goudkleurige ring met een Smiley, bezet met kristalletjes.De breedte is ca. 18mm.De maat is verstelbaar, met 17,5 als kleinste.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€5,00
Model: Grote leeuwenkop ring, goudkleurig, maat 18
Opvallende goudkleurige ring in de vorm van een leeuwenkop, met kristallen oogjes.De breedte is ca. 36mm.Maat 18.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€6,00
Model: Opengewerkte goudkleurige ring met kristal, maat 17,5
Elegante grote opengewerkte goudkleurige ring in de vorm van bladerranken, bezet met glinsterende kristalletjes.Ca. 44mm breed.De maat is 17,5.Zeer beperkte voorraad.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
€4,50
Model: Pauw ring, goud met Swarovski, maat 17
Opvallende goudkleurige ring in de vorm van een pauw met een met kleurrijke Swarovski kristallen bezaaide staart.Ca. 24mm breed.Mat 17...
€7,50
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5