Menu
Your Cart

Wegenplaten in Z (1:220)

Ons aanbod wegenplaten in schaal Z (1:220).

Model: Betonnen rijplaten in Z (1:220) - A3
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze plaat is in schaal Z (1:220). Ook in andere schalen leverbaar.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.A3-formaat op 160 grams papier - verzending tegen pakketpost tarief.Let op; voor het pakketpost tarief (per DHL €..
€2,00
Model: Betonnen rijplaten in Z (1:220) - A4
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze plaat is in schaal Z (1:220). Ook in andere schalen leverbaar.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.A4-formaat op 120 grams papier - verzending per brievenbus post...
€1,00
Model: Betonnen rijplaten in Z (1:220) - A4 - zelfklevend
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt.Deze plaat is in schaal Z (1:220). Ook in andere schalen leverbaar.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.A4-formaat op zelfklevend papier - verzending tegen pakketpost tarief.Let op; voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen ..
€1,50
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3