Menu
Your Cart

Wegenplaten in 1:72

Ons aanbod wegenplaten in 1:72.

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: Betonnen rijplaten in 1:72 - A3-formaat
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze plaat is in schaal 1:72. Ook in andere schalen leverbaar.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in meerdere uitvoeringen. Dit is het A3-formaat - verzending tegen brievenbus tarief - bed..
€2,00
Model: Betonnen rijplaten in 1:72 - A4 - zelfklevend
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op zelfklevend papier.Deze plaat is in schaal 1:72. Ook in andere schalen leverbaar.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in meerdere uitvoeringen:Dit is het A4-formaat op zelfklevend papier - verzending per brievenbus pos..
€1,50
Model: Betonnen rijplaten in 1:72 - A4-formaat
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier.Deze plaat is in schaal 1:72.Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in meerdere uitvoeringen. Dit is het A4-formaat - verzending per brievenbus post - bedrukt oppervlak 24,1x18cm..
€1,00
Model: Betonnen wegen in 1:72 - A3
Betonnen wegen zijn inmiddels vaak al vervangen door asfalt, maar je komt ze nog wel tegen, hoewel niet meer zo vaak als vroeger.In 1:72 bevat deze wegenplaat op A3 formaat vier enkel- en vier dubbelbaans weggedeeltes, die natuurlijk naar wens opgedeeld of gecombineerd kunnen worden. Natuurlijk toont het beton de sporen van dagelijks gebruik.A3-formaat op 160 grams papier - verzending tegen pakketpost tarief:Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als..
€2,00
Model: Betonnen wegen in 1:72 - A4
Betonnen wegen zijn inmiddels vaak al vervangen door asfalt, maar je komt ze nog wel tegen, hoewel niet meer zo vaak als vroeger.In 1:72 bevat deze wegenplaat op a4 formaat twee enkel- en twee dubbelbaans weggedeeltes, die natuurlijk naar wens opgedeeld of gecombineerd kunnen worden. In A3 zijn het er vier en vier.Natuurlijk toont het beton de sporen van dagelijks gebruik.A4-formaat op 160 grams papier - verzending per brievenbus post (twee postzegels).Afgebeeld is de A4-versie in 1:87...
€1,00
Model: Betonnen wegen in 1:72 - A4 - zelfklevend
Betonnen wegen zijn inmiddels vaak al vervangen door asfalt, maar je komt ze nog wel tegen, hoewel niet meer zo vaak als vroeger.In 1:72 bevat deze wegenplaat op A4 formaat twee enkel- en twee dubbelbaans weggedeeltes, die natuurlijk naar wens opgedeeld of gecombineerd kunnen worden. Natuurlijk toont het beton de sporen van dagelijks gebruik.A4-formaat op zelfklevend papier - verzending per brievenbus post (twee postzegels).Afgebeeld is de A4-versie in 1:87...
€1,50
Model: Kinderkopjes 1:72 - A3
Een plaat van stevig 160 grams papier, bedrukt met een weggedeelte in z.g. "kinderkopjes", ouderwetse keien.Ideaal om een straten of pleinen mee te maken voor bijv. wargames of andere spelen met metalen 20mm of kunststof 1:72 figuren.Gebruik de plaat aan één stuk, of meerdere bij elkaar, als plein, of  knip/snij in stroken als klassieke wegen.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren de..
€2,00
Model: Kinderkopjes 1:72 - A4
Een plaat van stevig 160 grams papier, bedrukt met een weggedeelte in z.g. "kinderkopjes", ouderwetse keien.Ideaal om een straten of pleinen mee te maken voor bijv. wargames of andere spelen met metalen 20mm of kunststof 1:72 figuren.Afmeting bedrukt gedeelte: 23,5 cm lang, 16,8 cm breed.Gebruik de plaat aan één stuk, of meerdere bij elkaar, als plein, of  knip/snij in stroken als klassieke wegen.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een ink..
€1,00
Model: Kinderkopjes 1:72 - A4 - zelfklevend
Een plaat van zelfklevend papier, bedrukt met een weggedeelte in z.g. "kinderkopjes", ouderwetse keien.Ideaal om een straten of pleinen mee te maken voor bijv. wargames of andere spelen met metalen 20mm of kunststof 1:72 figuren.Afmeting bedrukt gedeelte: 23,5 cm lang, 16,8 cm breed.Gebruik de plaat aan één stuk, of meerdere bij elkaar, als plein, of  knip/snij in stroken als klassieke wegen.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetpr..
€1,50
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9