Menu
Your Cart

Overige - spiritualiteit

Ons aanbod overige spirituele artikelen.

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: 12 Maandkaarten naar de Très Riches Heures du Duc de Berry
Set kaarten van januari t/m december, gebaseerd op afbeeldingen uit het beroemdste Middeleeuwse geïllustreerde manuscript, de Très Riches Heures du Duc de Berry.Het boek werd rond 1410 in opdracht gegeven door hertog Jean de Berry, en het vervaardigen van 416 pagina's met naast vele kleinere versieringen 140 paginagrote miniaturen heeft ongeveer een eeuw gevergd.12 van die miniaturen beelden de maanden van het jaar uit, en deze zijn gereproduceerd in deze unieke set kaarten.Een prachtige verzame..
8,00€
Model: Gebedsvlaggen - 12,5x12,5cm - 10 stuks
Streng van 10 Tibetaans Boeddhistische gebedsvlaggen van het Lungta type met dierensymbolen in de medaillons in de hoeken. Deze vlaggen zijn zoals het hoort van katoen en verweren en verbleken uiteindelijk zodat de mantra opgaat in het al. De kleuren zijn die van de 5 elementen. Iedere vlag meet ca. 12,5x12,5cm. Wij hebben ook andere typen gebedsvlaggen in voorraad.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
3,60€
Model: Houten boekenlegger - lotus motief
Leuke houten boekenlegger c.q. bladwijzer met ingesneden Lotus motief. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening - in dit geval één postzegel. ..
0,75€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3