Menu
Your Cart

Verlichting en bedrading

Ons aanbod LED's voor de modelbouwer plus toebehoren, en montagedraad.

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: Blauw montagedraad, 10 meter
Bosje van 10 meter montagedraad, 30AWG.Vertind koperen kern.Kerndiameter: 0,25mmTotale diameter: 0,5mm.Nieuw.Blauw.Wij brengen de echte porto in rekening, past door de brievenbus. Een bosje weegt ca. 7,1 gram...
€1,50
Model: 10 Blauwe knipper LEDs - 3mm
Blauwe knipper LED - 3mm in doorsnede. Hiermee kunt u uw miniatuur ambulance - politieauto of brandweerwagen zelf voorzien van een realistisch blauw knipperlicht. Zo brengt u leven in uw autoverzameling of op uw modelbaan. Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn. Deze LED werkt op 3 - 6 Volt - dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee van 680 Ohm - zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintran..
€2,50
Model: Blauwe knipper LED - 3mm - miniatuur knipperlicht
Blauwe knipper LED - 3mm in doorsnede. Hiermee kunt u uw miniatuur ambulance - politieauto of brandweerwagen zelf voorzien van een realistisch blauw knipperlicht. Zo brengt u leven in uw autoverzameling of op uw modelbaan. Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn. Deze LED werkt op 3 - 6 Volt - dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee van 680 Ohm - zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintran..
€0,25
Model: Blauwe LED - 5mm
Blauwe constant brandende LED - 5mm. Extra grote lichtopbrengst. Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn. Deze LED werkt op 3 - 6 Volt - dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Wij leveren gratis een weerstand mee, zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintransformator van 12-14 Volt gelijkspanning kunt aansluiten. In dat geval plaatst u gewoon de weerstand tussen een van de twee pootjes van de LED en de trafo. Voorzichtig e..
€0,18
Model: 10 Blauwe LED's - 5mm
Blauwe constant brandende LED - 5mm. Extra grote lichtopbrengst. Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn. Deze LED werkt op 3 - 6 Volt - dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee - zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintransformator van 12-14 Volt gelijkspanning kunt aansluiten. In dat geval plaatst u gewoon de weerstand tussen een van de twee pootjes van de LED en de trafo. Voorzichtig eve..
€1,80
Blauwe LED, 3mm
Label
Model: Blauwe LED, 3mm
Blauwe constant brandende LED, 3mm.Extra grote lichtopbrengst.Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn.Deze LED werkt op 3,6 Volt, dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee, zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintransformator van 12-14 Volt gelijkspanning kunt aansluiten.In dat geval plaatst u gewoon de weerstand tussen een van de twee pootjes van de LED en de trafo. Voorzichtig even de span..
€0,18
Gele knipper LED - 3mm
Label
Model: Gele knipper LED - 3mm
Wij leveren deze LED in 3 mm.Hiermee kunt u bijvoorbeeld een miniatuur waarschuwingslamp maken.Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn.Deze LED werkt op 3,6 Volt, dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee van 680 Ohm, zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintransformator van 12-14 Volt gelijkspanning kunt aansluiten. In dat geval plaatst u gewoon de weerstand tussen een van de twee pootjes va..
€0,25
Model: Knipper LED rood-groen-blauw 3mm
Knipper LED, 3mm in doorsnede. Wisselt continu rood/groen/blauw. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een miniatuur kermis kleur geven, of een reclamebord. Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn. Deze LED werkt op 3,6 Volt, dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee van 680 Ohm, zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintransformator van 12-14 volt gelijkspanning kunt aansluiten.&nbs..
€0,25
LED houder, 3mm
Label
Model: LED houder, 3mm
Kunststof LED houder.Met behulp van deze houders kunt u uw LED's gemakkelijkinstalleren in een paneel of dashboard.Houder voor 3mm LED - €0,10 per stuk.Wordt zonder LED geleverd.Wij brengen de echte verzendkosten in rekening, in dit geval één postzegel...
€0,10
Model: LED houder, 3mm - 10 stuks
Kunststof LED houder.Met behulp van deze houders kunt u uw LED's gemakkelijkinstalleren in een paneel of dashboard.Houder voor 3mm LED - 10 stuks voor €0,90Wordt zonder LED geleverd.Wij brengen de echte verzendkosten in rekening, in dit geval één postzegel...
€0,90
Model: Oranje LED - 3mm
Constant brandende oranje LED, 3mmVoor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn. Deze LED werkt op 3 - 6 Volt - dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee - zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintransformator van 12-14 Volt gelijkspanning kunt aansluiten. In dat geval plaatst u gewoon de weerstand tussen een van de twee pootjes van de LED en de trafo. Voorzichtig even de spanning opvoeren tot de L..
€0,18
Model: Oranje LED - 5mm
Oranje constant brandende LED - 5mm. Extra grote lichtopbrengst. Voor deze oplossing hoeft u geen volleerd elektronicus te zijn. Deze LED werkt op 3 - 6 Volt - dat betekent dat u hem gemakkelijk op een paar penlight batterijtjes kunt aansluiten. Ik lever gratis een weerstand mee - zodat u de LED ook op bijvoorbeeld een treintransformator van 12-14 Volt gelijkspanning kunt aansluiten. In dat geval plaatst u gewoon de weerstand tussen een van de twee pootjes van de LED en de trafo. Voorzichtig eve..
€0,18
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 31