Menu
Your Cart

Huisdieren, Natuur en Tuin

Diverse boeken over natuurlijke onderwerpen.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: Bienenhaltung - Joanna Ryde
Deze Duitse vertaling van een van oorsprong Engels boek is in eerste instantie bedoeld voor de zelfverzorger.Het biedt echt alles wat u over het bijen houden moet weten, van de bouw van een kast tot en met recepten voor het koeken met honing.Vlot en begrijpelijk geschreven, met volop illustraties.Deze paperback telt 127 pagina's.Het boek past wel door de brievenbus, en weegt ca. 222 gram.Nieuw exemplaar.ISBN 9783868202014Uitg. Nikol Verlag1e Duitse editie, 2014..
€1,00
Model: De Potterietuin - Tuinliefhebbersgids
De PotterietuinTuinliefhebbersgids, uitgegeven door Könemann.Alles over het beste resultaat met hangende manden, terracotta potten en bloembakken.Zeer uitgebreid en verrassend gevarieerd.96 pag., paperback.Uitg. KönemannEerste druk, 2000ISBN 3829014058Nieuw exemplaar, enkele minimale kastsporen.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus en weegt ca. 410 gram.AJ015..
€1,00
Model: Elseviers Hondenboek - Wendy Boorer
Elseviers Hondenboek - Wendy BoorerPrachtig groot formaat boek over alle facetten van het hondenleven. Het boek telt maar liefst 147 kleurenfoto's, vaak paginagroot.Uitg. Elsevier, 1e druk, 1976ISBN 9010015483Keurig gebruikt exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek kan nog net door de brievenbus...
€2,00
Model: Groene ambachten - ontmoetingen met buitenmensen
Groene ambachten - ontmoetingen met buitenmensen door Piet Steltman en Jan van de KamHet boek verhaalt over beroepen zoals de jachtopziener, de waddenvisser, de kooiker, de boomchirurg enz.Prachtig geïllustreerd.Uitg. Spectrum, in de reeks Natuurgidsen eerste druk, 1980. ISBN 9027492778Zo goed als nieuw exemplaar...
€2,00
Model: Het Geldersch Landschap - 60 jaar bescherming van natuur
Het Geldersch Landschap - 60 jaar bescherming van natuur en cultuur (1929-1989) Prachtig met foto's en pentekeningen geïllustreerd boek. 183 Pag. Amper gebruikt exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus. ..
€2,00
Model: Kusten en oevers - Wereld Natuurfonds
Kusten en oevers Uitg. Pro Terra Boeken in opdracht van het Wereld Natuur Fonds 1e druk, december 2000, bedrijvenuitgave. Prachtig beeld van het samenspel van zee en land overal ter wereld, de natuur en de rol van de mens. 300 pagina's, boordevol fantastische foto's. Nieuw exemplaar, stofomslag heel licht beschadigd. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus. ..
€1,00
Model: Leer uw hond beter kennen - Su Swallow
Leer uw hond beter kennen - Su Swallow Rijk geïllustreerd boek met alles wat u over uw hond moet weten. Uitg. Frolic, 1e druk, zonder jaartal Paperback, a4-formaat, 32 pag. Net gebruikt exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek weegt ca. 160 gram. ..
€1,00
Model: The horse through fifty centuries of civilisation
The horse through fifty centuries of civilisation - Anthony DentIn dit prachtig uitgevoerde boek toont Dent aan de hand van maar liefst 236 illustraties hoe het paard al vijftig eeuwen onze trouwe metgezel is.Uitg. Phaidon, eerste editie, 1974.ISBN 0714815403Hardcover met stofomslag, nieuw met kastsporen.288 Pagina's.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boek weegt ruim twee kilo, vandaar het pakketpost tarief.Let op: voor het pakketpos..
€7,50
Model: Wat is natuur nog in dit land - de mooiste tuinverhalen
Wat is natuur nog in dit land - de mooiste tuinverhalen en - gedichten. Deze bundel laat zien dat ook het huidige Nederlandse proza wel degelijk opwindende hoogstandjes kent op het gebied van tuinliteratuur.Niet zelden hebben deze verhalen een bijzonder, sinister tintje. Of ze zich nu afspelen in een klein stadstuintje met gewassen grindtegels, in een weelderige wildernis aan de IJssel of in Zuid-Afrika: de verhalen laten zich niet eenvoudig associëren met idyllisch tuingeluk. Ze ..
€1,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9