Menu
Your Cart

Wegenplaten in schaal 1:32

Ons aanbod papieren wegenplaten in schaal 1:32.

Niet compleet, nog in aanbouw.

Model: Betonnen rijplaten in 1:32 - A3
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier. Deze plaat is in schaal 1:32. Ook in andere schalen leverbaar. Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein. Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inktjetprinter vervaardigde platen. Wij leveren deze plaat in meerdere uitvoeringen, dit is het A3-formaat - geprint op stevig 160 gra..
€2,00
Model: Betonnen rijplaten in 1:32 - A4
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier. Deze plaat is in schaal 1:32. Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein. Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inktjetprinter vervaardigde platen. Wij leveren deze plaat in meerdere uitvoeringen, dit is het A4-formaat, geprint op stevig 160 grams papier - verzending per brievenbu..
€1,00
Model: Betonnen rijplaten in 1:32 - A4 - zelfklevend
Miniatuur Stelcon-achtige platen, in kleur gedrukt op stevig 160 grams papier. Deze plaat is in schaal 1:32. Ook in andere schalen leverbaar. Ideaal als ondergrond voor een truck verzameling, voor een miniatuur container opslag of ander zwaar belast terrein. Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inktjetprinter vervaardigde platen. Wij leveren deze plaat in meerdere uitvoeringen, dit is het A4-formaat - geprint op stevig 160 grams ..
€1,50
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3