Menu
Your Cart

Roze Robijn - Afrika

Ons aanbod Afrikaanse roze Robijnen.

Dit zijn relatief grote en diepe stenen, daardoor het beste geschikt voor een hanger of de vitrine.

In aanbouw, wordt nog verder aangevuld.

Model: Roze Robijn GA - Afrika - emerald geslepen - 37x20x15mm
Fraaie emerald geslepen robijn, vanwege het formaat het beste geschikt voor bijvoorbeeld een hanger, of de vitrine.Deze edelsteen is afkomstig uit Afrika, en is met de hand geslepen in India.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Behandeld om de kleur te versterken.Dit is steen GA, die 141,0 karaat weegt.Opaak, ca. 37x20x15mm - een opvallend di..
€32,25
Model: Roze Robijn GC - emerald geslepen - 28,5x20,5x16mm
Fraaie emerald geslepen robijn, vanwege het formaat het beste geschikt voor bijvoorbeeld een unieke hanger, of de vitrine.Deze edelsteen is afkomstig uit Afrika, en is met de hand geslepen in India.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Behandeld om de kleur te versterken.Dit is steen GC, die 96,5 karaat weegt.Opaak, ca. 28,5x20,5x16mm - e..
€24,10
Model: Roze Robijn GE - Afrika - emerald geslepen - 26x21mm
Fraaie emerald geslepen robijn, ideaal voor bijvoorbeeld een unieke hanger.Deze edelsteen is afkomstig uit Afrika, en is met de hand geslepen in India.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Behandeld om de kleur te versterken.Dit is steen GE, die 75,5 karaat weegt.Opaak, ca. 26x21x13mm.Wij berekenen de echte porto - in dit geval ..
€18,90
Model: Roze Robijn GG - Afrika - emerald geslepen - 30x24mm
Fraaie emerald geslepen robijn, ideaal voor bijvoorbeeld een unieke hanger.Deze edelsteen is afkomstig uit Afrika, en is met de hand geslepen in India.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Behandeld om de kleur te versterken.Dit is steen GG, die 119,5 karaat weegt.Opaak, ca. 30x24mm.Wij berekenen de echte porto - in dit geval twee postzegels...
€29,85
Model: Roze Robijn GH - peer geslepen - 36x23,8mm
Fraaie peer geslepen Robijn, ideaal voor bijvoorbeeld een unieke hanger.Deze edelsteen is afkomstig uit Afrika, en is met de hand geslepen in India.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Behandeld om de kleur te versterken.Dit is steen GH, die 95,0 karaat weegt.Opaak, ca. 36x23,8mm.Wij berekenen de echte porto - in dit geval twee post..
€23,75
Model: Roze Robijn GJ - Afrika - ovaal geslepen - 3-,7x22mm
Fraaie ovaal geslepen roze Robijn, ideaal voor bijvoorbeeld een unieke hanger.Deze edelsteen is afkomstig uit Afrika, en is met de hand geslepen in India.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Behandeld om de kleur te versterken.Dit is steen GJ, die 71,0 karaat weegt.Opaak, ca. 30,7x22mm.Wij berekenen de echte porto - in dit geval twe..
€17,75
Model: Roze Robijn GK - Afrika - emerald geslepen - 28x20mm
Fraaie emerald geslepen roze Robijn, ideaal voor bijvoorbeeld een unieke hanger.Deze edelsteen is afkomstig uit Afrika, en is met de hand geslepen in India.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Behandeld om de kleur te versterken.Dit is steen GK, die 72,5 karaat weegt.Opaak, ca. 28x20mm..Wij berekenen de echte porto - in dit geval twee postzeg..
€18,10
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7