Menu
Your Cart

Indiaanse Pijlpunten

Pijlpunten uit diverse materialen, zowel als hanger als los.

Deze replica pijlpunten zijn gemaakt naar het voorbeeld van originelen gebruikt door bepaalde Noord-Amerikaanse stammen. 

Model: 10 Obsidiaan pijlpunten
Help het werk van de Stichting Cosmic Fire Foundation door een van deze met de hand uit originele obsidiaan vervaardigde replica pijlpunten te kopen. Deze replica pijlpunt is gemaakt naar het voorbeeld van originelen gebruikt door bepaalde Noord-Amerikaanse stammen. Het donkere glasachtige materiaal is obsidiaan - ook wel bekend als vulkanisch glas. Deze steensoort werd - behalve als materiaal voor pijlpunten en andere gereedschappen - ook gebruikt om vonken te slaan - en werd in latere jaren ve..
20,00€
Model: 4 Stenen pijlpunten
Help het werk van Stichting Cosmic Fire Foundation door een set van deze met de hand uit de originele materialen vervaardigde replica pijlpunten te kopen. Deze replica pijlpunten zijn gemaakt naar het voorbeeld van originelen gebruikt door bepaalde Noord-Amerikaanse stammen. De zwarte en mahoniekleurige glasachtige zijn van vulkanisch glas, de andere twee zijn van hoornkiezel of chert, een jaspis variëteit. Hoornkiezel werd, behalve als materiaal voor pijlpunten en andere gereedschappe..
10,00€
Model: Indiaanse jaspis pijlpunt als hanger - met halskoord
Ondersteun het werk van de Stichting Cosmic Fire Foundation door een van deze met de hand uit originele obsidiaan vervaardigde replica pijlpunten te kopen. Deze replica pijlpunt is gemaakt naar het voorbeeld van originelen gebruikt door Indiaanse stammen uit het Zuid-Westen vasn de huidige Verenigde Staten. Het materiaal is Hoornkiezel of Chert - een Jaspis soort.Deze steensoort werd - behalve als materiaal voor pijlpunten en andere gereedschappen - ook gebruikt om vonken te slaan - en werd in l..
2,75€
Model: Indiaanse obsidiaan pijlpunt als hanger, met halskoord
Help het werk van Stichting Cosmic Fire Foundation door een van deze met de hand uit originele obsidiaan vervaardigde replica pijlpunten te kopen. Deze replica pijlpunt is gemaakt naar het voorbeeld van originelen gebruikt door bepaalde Noord-Amerikaanse stammen. Het donkere glasachtige materiaal is Obsidiaan, ook wel bekend als vulkanisch glas. Deze steensoort werd, behalve als materiaal voor pijlpunten en andere gereedschappen, ook gebruikt om vonken te slaan, en werd in latere jaren..
3,50€
Model: Mahonie Obsidiaan pijlpunt
Help het werk van de Stichting Cosmic Fire Foundation door een van deze met de hand uit originele mahinie obsidiaan vervaardigde replica pijlpunten te kopen.Deze replica pijlpunt is gemaakt naar het voorbeeld van originelen gebruikt door bepaalde Noord-Amerikaanse stammen.Het glasachtige materiaal is mahonie obsidiaan, een vorm van vulkanisch glas.Deze steensoort werd, behalve als materiaal voor pijlpunten en andere gereedschappen, ook gebruikt om vonken te slaan, en werd in latere jaren veel to..
2,75€
Mahonie Obsidiaan pijlpunt als hanger, met halskoord
Label
Model: Mahonie obsidiaan pijlpunt als hanger, met halskoord
Deze replica pijlpunt is gemaakt naar het voorbeeld van originelen gebruikt door bepaalde Noord-Amerikaanse stammen.Het mahoniekleurige materiaal is Obsidiaan, een vorm van vulkanisch glas.Deze steensoort werd gebruikt als materiaal voor pijlpunten en andere gereedschappen.Maten en exacte vormen zullen afwijken van de foto omdat iedere pijlpunt anders is. De lengte varieert van ca. 4,5 - 7cm.De pijlpunt wordt met een in lengte verstelbaar waskoordje geleverd.Obsidiaan werkt ontspannend bij onrus..
3,50€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6