Menu
Your Cart

Techniek

Scrapbooking vellen met techniek als onderwerp.

Nog in aanbouw, nog niet compleet!


Let op:

 

De afbeeldingen van onze scrapbooking vellen zijn altijd die van het complete vel, dus niet een voorbeeld van het motief.

Model: Mengpaneel A - A4
Mengpaneel. Dit is motief A. A4-formaat, gedrukt op stevig 120 grams papier...
€1,00
Model: Mengpaneel A - A4 - zelflklevend
Mengpaneel. Dit is motief A.A4-formaat, gedrukt op zelfklevend papier...
€1,50
Model: Straalmotor print - A3
Straalmotor print.A3-formaat, gedrukt op stevig 120 grams papier - verzending tegen pakketpost tarief.Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd of u iets kunt combineren.Voor pakketten moeten wij €1,00 voor de verpakking in rekening brengen...
€2,00
Model: Straalmotor print - A4
Straalmotor print.A4-formaat, gedrukt op stevig 120 grams papier...
€1,00
Model: Straalmotor print - A4 - zelfklevend
Straalmotor print.A4-formaat, gedrukt op zelfklevend papier...
€1,50
Model: Tranenplaat - A4 vel
Tranenplaat. Scrapbooking vel op A4-formaat - gedrukt op stevig 120 grams papier.Let op:De afbeeldingen van onze scrapbooking vellen zijn altijd die van het complete vel, dus niet een voorbeeld van het motief.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
€1,00
Model: Tranenplaat B - scrapbooking print - A3
Fraaie print met een z.g. tranenplaat als motief.Dit is model B.Professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 120 grams papier.Let op: de afbeeldingen van onze scrapbooking vellen zijn altijd die van het complete vel, dus niet een voorbeeld van het motief.Wij bieden deze fraaie print aan in drie uitvoeringen, dit is de grootste:A3-formaat - verzending tegen pakketpost tarief.Let op, voor het pakketpost tarief) kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd even of u uw beste..
€2,00
Model: Tranenplaat - scrapbooking print - model B - A4
Fraaie print met een z.g. tranenplaat als motief.Dit is model B.Professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 120 grams papier.Let op: de afbeeldingen van onze scrapbooking vellen zijn altijd die van het complete vel, dus niet een voorbeeld van het motief.Wij bieden deze fraaie print aan in drie uitvoeringen, dit is:A4-formaat - verzending per brievenbus post (twee postzegels)..
€1,00
Model: Tranenplaat - scrapbooking print - model B - A4 - zelfklevend
Fraaie print met een z.g. tranenplaat als motief.Dit is model B.Professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd zelfklevend papier.Let op: de afbeeldingen van onze scrapbooking vellen zijn altijd die van het complete vel, dus niet een voorbeeld van het motief.Wij bieden deze fraaie print aan in drie uitvoeringen, dit is:A4-formaat - zelfklevend papier - verzending per brievenbus post (twee postzegels)..
€1,50
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9