Menu
Your Cart

Wargames modellen in 1:56 (28mm)

Ons aanbod modellen geschikt voor wargaming met 1:56 (28mm) figuren.

Kijk ook eens bij onze Nederlandse gebouwen in deze schaal.

Model: 2 Stenen schuren voor Warhammer e.d. - papieren bouwplaat
Met deze bouwplaat kun je twee schuren bouwen die geschikt zijn voor Warhammer en andere spelen met 28mm (1:56) figuren.Breedte: 6,7 cm; diepte 6,2 cm; nokhoogte 7,2 cm.Je krijgt twee verschillend getinte modellen.Deze modellen kunnen plat opgevouwen worden, zodat het bewaren amper ruimte inneemt.Nu kun je voor weinig geld je tafel vullen met mooie gebouwen!..
2,00€
Model: 3 Schoorstenen voor Warhammer e.d.
Wanneer vroeger houten huizen afbrandden bleef alleen de stenen schoorsteen over.Met deze bouwplaat kun je drie van die eenzame schoorstenen bouwen, en daarmee bijvoorbeeld een afgebrand dorp weergeven.De schoorstenen zijn ca. 10 cm hoog.Geschikt voor Warhammer en alle andere spelen met 28mm figuren...
1,00€
Model: Amerikaans houten station 1n 1:56 - beige en rood
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal 1:56 (28mm).Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de versie in de kleurstelling beige met rode omlijsting.Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer ..
4,00€
Model: Amerikaans houten station 1n 1:56 - groen
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal 1:56 (28mm).Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de versie in de kleurstelling in twee tinten groen.Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer het b..
4,00€
Model: Ballista in 1:56 (28mm)
Ballista.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 36x25x22mm - daardoor het beste geschikt voor fantasy en historische spelen, en diorama's, in 1:56 (28mm).Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk, vraag even naar de mogelijkhedenHet ontwerp is van Dungeon Resources.De prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. Daar komt nog wel €1,00 bij voor een stevig brievenbus doosje - anders krijgt u g..
0,75€
Model: Dorpswinkel in 1:56 (28mm) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een dorpswinkel in schaal 1:56, o.a. geschikt voor spelen met 28mm figuren.Deze winkel stamt uit het einde van de 19e eeuw.De eigenaar woont in hetzelfde gebouw, links.De etalages zijn leeg, er hangt een bordje "gesloten" op de deur. Heeft ook deze kleine middenstander het moeten opgeven? Of is hij gewoon met vakantie?Vervaardigd uit stevig 160 grams papier...
3,00€
Model: Duitse Jerrycans in 1:56 - set van 12 stuks
Set van 12 Duitse jerrycans in 1:56.3D geprint.Dit is de originele Duitse uitvoering, de Wehrmacht Einheitskannister. Op verzoek kunnen we ook de Geallieerde versie leveren. Die onderscheidt zich door een wat eenvoudiger uitgevoerd kruis op de zijkanten.Het ontwerp is van Alain Kiffer.Wordt in principe in de afgebeelde kleur groen geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkheden.De prijs is per set van 12 stuks. Wij brengen de echte porto in rekening - in di..
1,00€
Model: Duitse Mercedes G5 stafauto - open - 1:56 (28mm) - 3D print
Duitse Mercedes G5 stafauto in 1:56 (28mm). Dit is de versie met open dak. Dit type werd van 1937-'41 geproduceerd en was tijdens de hele Tweede Wereldoorlog in gebruik. 3-D geprint (eenvoudig) bouwpakket. In totaal ca. 75mm lang. Wordt in principe in willekeurige kleuren geleverd. De prijs is per stuk. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
4,75€
Model: Franse Laffly radio/commando truck in 1:56 - 3D print
Franse Laffly S20TL PC radio/commando truck in 1:56. Tijdens de 30er jaren bouwde Laffly een serie terreinwagens voor de lichte gemechaniseerde troepen, voortgekomen uit de dragonders - vergelijkbaar met de Duitse Panzergrenadiere. De opvallende hulpwielen voor en onder het chassis moesten vastlopen op terreinobstakels voorkomen - vergelijkbaar met de rol voor op de Amerikaanse M3 halftrack. De TL in de naam geeft aan dat het hier gaat on een versie met verlengd chassis, de CP staat..
11,00€
Model: Franse Lorraine transporter met aanhanger in 1:56 - gesloten
Franse Lorraine transporter met aanhanger in 1:56. Dit is de gesloten versie.Frankrijk besefte een paar jaar voor de Tweede Wereldoorlog dat het bepantserde transporters nodig had om tanks aan het voorraad te kunnen bevoorraden. De Lorraine 37 voldeed aan die eis. Een aanhanger vergrootte het laadvermogen aanzienlijk. De daarop volgende Lorraine 38, waar dit model op gebaseerd is, kon ook als troepentransporter gebruikt worden: behalve de tweekoppige bemanning was er plaats voor vier mansch..
15,00€
Model: Groene leger tenten in 1:56 (28mm) - set A
Papieren bouwplaat voor leger tenten in 1:56 (28mm).Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Groen, geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Set A bestaat uit een grote staf tent die met open of dichte ingang gebouwd kan worden, twee officiers tenten in twee uitvoeringen en 8 kleine tenten in vier uitvoeringen. ..
1,00€
Model: Groene leger tenten in 1:56 (28mm) - set B
Papieren bouwplaat voor leger tenten in 1:56 (28mm).Met deze set kunt u eenvoudig een compleet kampement samenstellen.Groen, geprint op groen papier, dus geen witte "inkijkjes", geschikt voor alle conflicten in de 20e eeuw.Set B is eigenlijk bedoeld als aanvulling op set A maar kan natuurlijk ook zelfstandig gebruikt worden. Deze set bestaat uit 8 kleine tenten in vier verschillende varianten. ..
0,50€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 35