Menu
Your Cart

Lakota Sioux sieraden

Dankzij de hulp van onze Amerikaanse partner organisatie One Spirit kunnen wij u een selectie unieke originele Lakota Sioux sieraden aanbieden.


In aanbouw, verre van compleet! 

Model: Lakota Sioux armband - model A
Originele Lakota Sioux armband. Dit is model A. Deze armband is vervaardigd door grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge reservaat, South Dakota. Het koord is leer van een wapiti hert, met benen en glazen kralen (trade beads) als decoratie. In maat verstelbaar.  Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
8,00€
Model: Lakota sioux armband - model E
Originele Lakota Sioux armband. Dit is model E. Deze armband is vervaardigd door grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge Reservaat, South Dakota. De veter is leer van een wapiti hert, met benen en glazen kralen (trade beads) als decoratie. In maat verstelbaar.  Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel. ..
8,00€
Model: Lakota Sioux armband - model F
Originele Lakota Sioux armband. Dit is model F. Deze armband is vervaardigd door grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge reservaat, South Dakota. Het koord is leer van een wapiti hert, met benen en glazen kralen (trade beads) als decoratie. In maat verstelbaar.  Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
8,00€
Model: Lakota Sioux armband - model J
Originele Lakota armband. Dit is model J.Deze armband is vervaardigd door Grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge Reservaat, South Dakota.De veter is leer van een wapiti hert, met benen en glazen kralen (trade beads) als decoratie, en koperen eindkralen.In maat verstelbaar...
8,00€
Model: Lakota Sioux armband - model L
Originele Lakota armband. Dit is model L. Deze armband is vervaardigd door grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge reservaat, South Dakota. De veter is leer van een wapiti hert, met benen en glazen kralen (trade beads) als decoratie, en grote eindkralen. In maat verstelbaar. Wij brengen de echte porto in rekening - in diot geval twee postzegels...
8,00€
Model: Lakota Sioux armband - model P
Originele Lakota armband. Dit is model P. Deze armband is vervaardigd door Grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge Reservaat, South Dakota. De veter is leer van een wapiti hert, met benen en glazen kralen (trade beads) als decoratie. In maat verstelbaar.  Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
8,00€
Model: Lakota Sioux armband, model S
Originele Lakota Sioux armband. Dit is model S. Deze armband is vervaardigd door Grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge Reservaat, South Dakota. De veter is leer van een wapiti hert, met benen en glazen kralen (trade beads) als decoratie, en koperen eindkralen. In maat verstelbaar.  Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
8,00€
Model: Lakota Sioux halsketting, model D
Originele Lakota halsketting. Dit is model D. Deze ketting is vervaardigd door grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge Reservaat, South Dakota. De veter is van leer van een wapiti hert, met lange slanke benen kralen, aangevuld met glazen kralen (trade beads). Het kralen gedeelte is ca. 32cm, de totale lengte is ca. 63cm. ..
10,00€
Model: Lakota Sioux oorbellen
Originele Lakota oorbellen. Deze oorbellen zijn vervaardigd door Grandmother Alta White Plume van de Oglala Lakota Sioux in het Pine Ridge Reservaat, South Dakota, en geïnspireerd door de Lakota traditie. Het materiaal is been, glazen kralen (zogenaamde trade beads) en abalone schijfjes. De totale lengte is ca. 6,5cm. ..
6,00€
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9