Menu
Your Cart

Wielen

Ons aanbod model wielen.

Let op: in verband met de gestegen transport- en inklaringskosten zullen we de bestaande voorraad houten wielen verkopen maar niet meer aanvullen.

De 3D geprinte wielen zullen wel verder aangevuld worden, mail gerust uw wensen, we zullen onze best doen u te helpen: info at spullenweb punt nl .

Model: Twee wagenwielen - 24mm
Set van twee wagenwielen.Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 24mm - daardoor bij uitstek geschikt voor modelbouw schalen 1:72 tot 1:32.Wilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijken wij wat mogelijk is (veel!).Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn ..
€0,70
Model: Twee wagenwielen - 37,5mm
Set van twee wagenwielen.Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 37,5mm - daardoor bij uitstek geschikt voor de wat grotere modelbouw schalen.Wilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijken wij wat mogelijk is (veel!).Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zi..
€1,25
Model: Twee wagenwielen - 50mm
Set van twee wagenwielen.Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 50mm - daardoor bij uitstek geschikt voor de wat grotere modelbouw schalen.Wilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijken wij wat mogelijk is (veel!).Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn..
€1,50
Model: Twee wagenwielen - 80mm - dik
Set van twee wagenwielen. Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem. 3D geprint in uit plantaardig materiaal vervaardigd PLA. Ca. 80mm - daardoor bij uitstek geschikt voor de wat grotere modelbouw schalen. Dik (op de naaf 10mm) - meer geschikt voor een kar dan een rijtuig - €5,50 per paar. Wilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijk..
€7,50
Model: Twee wagenwielen - 80mm - dun
Set van twee wagenwielen.Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem.3D geprint in uit plantaardig materiaal vervaardigd PLA.Ca. 80mm - daardoor bij uitstek geschikt voor de wat grotere modelbouw schalen.Dun (op de naaf 6mm) - meer geschikt voor een rijtuig dan een kar - €5,50 per paarWilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijken wij wat mogelijk is ..
€5,50
Model: Vier primitieve wielen - 25,4mm
Set van vier primitieve massieve wielen.Iedere modelbouwer weet dat het grote struikelblok bij de zelfbouw van wagens over het algemeen de wielen zijn, dit is een handige en voordelige oplossing voor dat probleem.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.Ca. 25,4mm - daardoor bij uitstek geschikt voor modelbouw schalen 1:72 tot 1:32.Wilt u deze wielen in een andere afmeting? Mail even, dan kijken wij wat mogelijk is (veel!).Wordt in principe in de afgebeelde kleur bruin geleverd, maar diverse and..
€1,25
Model: Wiel, hout, auto, 12,5mm
Uit hout gedraaid model autowiel.Ideaal voor iedereen die zelf houten speelgoed wil maken.Doorsnede ca. 12,5mm, dikte ca. 4mm.Zoals op de foto te zien is de ene kant bewerkt, de andere kant is glad.Meerdere exemplaren in voorraad, de prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€0,25
Wiel, hout, auto, 25mm
Label
Model: Wiel, hout, auto, 25mm
Uit hout gedraaid model autowiel.Ideaal voor iedereen die zelf houten speelgoed wil maken.Doorsnede ca. 25mm, dikte ruim 6,5mm.Zoals op de foto te zien is de ene kant bewerkt, de andere kant is glad.Meerdere exemplaren in voorraad, de prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€0,40
Model: Wiel, hout, vrachtauto, 25mm
Uit hout gedraaid model vrachtwagenwiel, compleet met profiel. Ideaal voor iedereen die zelf houten speelgoed wil maken. Doorsnede ca. 25mm, dikte ca. 12,5mm. Zoals op de foto te zien is heeft een kant een verzonken velg, de andere kant is glad. Meerdere exemplaren in voorraad, de prijs is per stuk. ..
€0,70
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9