Menu
Your Cart

Gezondheid en Voeding

Jonge en iets minder jonge boeken over gezondheid, en over gezonde voeding.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: 50 Jaar Huisartsenlaboratorium Groningen 1957-2007
50 Jaar Huisartsenlaboratorium Groningen 1957-2007 Uitgave LabNoord, slechts 1500 exemplaren. 144 pag., zeer rijk geïllustreerd. Minimale gebruikssporen cover, stempeltje schutblad, verder als nieuw. Dit boek past wel door de brievenbus. ..
€2,50
Model: Magnetiseurs - Hans Sleeuwenhoek & Hans Attevelt
Magnetiseurs - Hans Sleeuwenhoek & Hans Attevelt Informatie over de paranormale geneeswijze, een onderzoek naar de genezende kracht, adviezen en adressen. Tot stand gekomen naar aanleiding van een uitzending van het NCRV televisieprogramma "Rondom Tien". Uitg. Kok, 1e druk ISBN 9024232228 Net gebruikt exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past wel door de brievenbus...
€1,00
Model: Stoppen met roken - het kan!
Stoppen met roken - het kan! Niet gewoon weer een methode, maar een boekje boordevol tips, veelal afkomstig van succesvolle "stoppers". Uitg. Mix Media, 2000 ISBN 9075690169 95 pag. Nieuw exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening. Dit boekje past wel door de brievenbus. ..
€1,00
Model: Yoga - het geheim van een gezond en harmonisch leven
Yoga - het geheim van een gezond en harmonisch leven door Rama Polderman Nog steeds actueel, een van de eerste in Nederland populaire boeken bedoeld om de westerse lezer in contact te brengen met het oosterse denken in zijn algemeenheid en Yoga in het bijzonder. Uitg. De Driehoek, Amsterdam Geen jaartal, ca. 1958 Gebruikt exemplaar, stofomslag in goede staat, binnenwerk enkele leeftijdsvlekjes. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in ..
€1,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4