Menu
Your Cart

Champagne Zirconia

Ons aanbod champagnekleurige Zirconia.

Model: Champagne Zirconia - 10mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie champagne Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze steen is 10mm in doorsnede, en is briljant geslepen.6,25 Karaat.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€12,50
Model: Champagne Zirconia - 10mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie champagne Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze steen is 10mm in doorsnede, en is briljant geslepen.6,25 Karaat. 3 stenen €29,50..
€29,50
Model: Champagne Zirconia, 2mm, briljant geslepen
Bijzonder mooie champagne Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 Karaat.1 steen - €0,90..
€0,90
Model: Champagne Zirconia, 2mm, briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie champagne Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 Karaat.3 stenen - €2,00Wij brengen de echter porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€2,00
Model: Champagne Zirconia - 3mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie champagne Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.Ca. 0,025 Karaat.1 steen - €1,25..
€1,25
Model: Champagne Zirconia - 3mm - briljant geslepen - 10 stuks
Bijzonder mooie champagne Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.Ca. 0,025 Karaat. 10 stenen - slechts €7,25..
€7,25
Model: Champagne Zirconia - 3mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie champagne Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.Ca. 0,025 Karaat. 3 stenen - €2,75..
€2,25
Model: Champagne Zirconia - 4mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie champagnekleurige Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.1 steen - €1,50..
€1,50
Model: Champagne Zirconia - 4mm - briljant geslepen - 10st.
Bijzonder mooie champagnekleurige Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.10 stuks - slechts €7,50Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€7,50
Model: Champagne Zirconia - 4mm - briljant geslepen - 3st.
Bijzonder mooie champagnekleurige Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.3 stuks - €3,50..
€3,50
Model: Champagne Zirconia - 5mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie champagne Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 Karaat.1 steen - €1,50..
€1,50
Model: Champagne Zirconia - 5mm - briljant geslepen - 10 stuks
Bijzonder mooie Champagne Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.  Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.  Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.  0,590 Karaat.  10 stenen - €7,00  Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€7,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 19