Menu
Your Cart

Schaal 1:120 (TT)

Ons aanbod in schaal TT (1:220).

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: Arbeidershuisjes in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van twee arbeidershuisjes in schaal TT (1:120).Goedkope en eenvoudige arbeidershuisjes waren en zijn vaak te zien als hele rijen in dorpen of steden. Het voorbeeld van dit blokje van twee werd rond de (vorige) eeuwwisseling gebouwd. Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels. ..
€1,00
Model: Betonnen wegen schaal TT (1:120) - papieren wegenplaat
Betonnen wegen zijn inmiddels vaak al vervangen door asfalt - maar je komt ze nog wel tegen - hoewel niet meer zo vaak als vroeger. Deze wegenplaat op A4 formaat bevat een aantal enkel- en dubbelbaans weggedeeltes - die natuurlijk naar wens opgedeeld of gecombineerd kunnen worden. Met een laserprinter geprint op stevig 160 grams papier - loopt daardoor bij het lijmen niet zo door als een met een inktjet gemaakte plaat. Natuurlijk toont het beton de sporen van dagelijks gebruik.Wij brengen de ec..
€1,00
Model: Boerenwoning in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Boerenwoningen zoals deze van rond de eeuwwisseling kom je nu nog vaak in dorpen tegen.De versiering boven de voordeur is een gietijzeren Levensboom, die zie je vaker bij oudere huizen.Deze bouwplaat is in schaal TT (1:120)...
€1,00
Model: Destilleerketels in 1:56 (28mm)
Set van 2 destillatieketels met condensatievaten in 1:56 (28mm).Heel veel toepassingen of het nu in een fantasy, pulp of steempunk lab is, of in een al dan niet legale distilleerderij.Ook in de gebruikelijke modelspoor schalen zijn de ketels goed bruikbaar als industriële installatie.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.De twee verschillen alleen in hoogte: 20 en 16mm.Het ontwerp is van mede-hobbyist Damnilo Danilo.Wordt in principe in de afgebeelde kleur brons geleverd, maar diverse andere ..
€1,30
Model: Dorpshuis in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Typisch huis uit het begin van de vorige eeuw.Kan gebruikt worden voor een dorp, maar ook voor de toen nieuwe buitenwijken van grotere plaatsen.Kan alleen gebruikt worden, maar ook als een rijtje identieke huizen.Schaal TT (1:120)..
€1,00
Model: Duits Gasthaus - klein formaat
Overdruk van een oude papieren bouwplaat van een Duits GasthausHet geheel bestaat uit één blad.Het origineel van deze bouwplaat is in het begin van de vorige eeuw in Duitsland uitgegeven.Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Let op: de figuurtjes vallen wat groter uit dan het model zelf - bij de schaal iets verderop gaan we uit van alleen het gebouw zelf.Wij bieden deze plaat aan in twee formaten, dit is de kleine:A4 - ca. schaal TT (1:120..
€1,00
Model: Duitse watermolen in TT - 1:120 - oude papieren bouwplaat
Overdruk van een oude papieren bouwplaat van een Duitse watermolen, de Hirtenmühle.Het origineel van deze bouwplaat is ooit door een Duits tijdschrift uitgegeven, maar welk en wanneer is ons onbekend.Ons exemplaar bestaat uit één vel, professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.A4 - past visueel bij schaal TT (1:120) - verzending tegen brievenbus tarief (2 postzegels)..
€1,00
Model: Kinderkopjes schaal TT (1:120) - papieren wegenplaat
Op stevig 160 grams papier gedrukt vel kinderkopjes in schaal TT (1/120). Gebruik als plein - of knip in stroken voor wegen.Geprint op stevig 160 grams papier.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval twee postzegels...
€1,00
Kist met deksel - 25x17x13mm
Label
Model: Kist met deksel - 25x17x13mm
Kist met deksel.3D geprint in biologisch afbreekbaar PLA.25x17x13mm - daardoor geschikt voor zo ongeveer alle schalen modelspoor - wat een wagonlading is in N is een kistje in spoor II.Wordt in principe in de afgebeelde kleur beige geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkhedenDe prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€0,55
Model: Kist met deksel - 25x17x13mm - bruin
Kist met deksel.3D geprint in PLA kunststof of plantaardige basis.25x17x13mm - daardoor geschikt voor zo ongeveer alle schalen modelspoor - wat een wagonlading is in N is een kistje in spoor II.Wordt in principe in de afgebeelde kleur ruin geleverd, maar diverse andere kleuren zijn mogelijk - vraag even naar de mogelijkhedenDe prijs is per stuk.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€0,55
Model: Kleine grijze Nissen hut in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine grijze Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is TT (1:120).Het gebouw is ca. 4,2cm breed en ca. 7,5cm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering.Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en baksteen, zes losse ramen en een losse zijdeur, u kunt dus bijna eindelo..
€2,00
Model: Model steenkool, fijn - 2-0 gram
Model steenkool met een korrelgrootte van 0,2-0,6mm en daarom uitermate geschikt voor modeltreinen in h0 en kleiner.Vochtbestendig, kleurecht.Gebruikstips: lijm deze kolen met houtlijm over de plastic lading van tender of open goederenwagon, daardoor zien die er meteen veel realistischer uit.Druppel met water verdunde houtlijm over een stapel miniatuur kolen en laat het goed opdragen: ze zitten dan muurvast en blijven keurig in die vorm zitten.Realistischer dan deze kolen kan het niet!200 gram -..
€3,75
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20