Menu
Your Cart

Kunst

Diverse boeken over het thema kunst.


in aanbouw, nog niet compleet.

Model: Beeldhouwkunst in het land van de farao's - H.D. Schneider
Beeldhouwkunst in het land van de farao'sDoor dr. H.D. SchneiderPaperback, 96 pag. Uitg. De Bataafsche Leeuw voor het Rijksmuseum van Oudheden, 1e druk, 1992ISBN 90 6707 301 6Prachtig geïllustreerd boek dat in woord en beeld een diepgaande blik in het onderwerp geeft.Nieuw exemplaar. De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening, in dit geval vier postzegels...
€2,50
Model: Durcheinander - Paul Flora - gesigneerd
Durcheinander - Paul FloraPrachtige bundel werk van de bekende Tiroolse graficus Paul Flora (1922-2009), met o.a. veel Venetië.Uitgegeven door de Galerie Thomas Flora, ongedateerd, maar zo te zien in 1998.Tientallen paginagrote illustraties.Amper gebruikt, maar met koffievlekken op de titelpagina - gelukkig niet op de verdere inhoud, maar vandaar deze lage prijs.Gesigneerd door de kunstenaar.Als bigave een Flora ansichtkaart van de galerie te Glums, Flora's geboorteplaats, waar dit boek gekocht ..
€2,00
Model: The art of Lost Ember - limited edition - nieuw
The art of Lost EmberIn dit prachtig uitgevoerde artwork toont het team van Mooneye hoe de prachtige kunst van het spel Lost Ember ontstond, van de eerst ruwe schetsen tot het uiteindelijke fantastische resultaat.Limited Kickstarter Edition, 2020.Hardcover met stofomslag, nieuw.Ca. 29,5x23,5cm.Oorspronkelijke prijs: US$49,99.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boek past nog wel door de brievenbus maar weegt ruim een kilo, vandaar het ..
€7,50
Model: The horse through fifty centuries of civilisation
The horse through fifty centuries of civilisation - Anthony DentIn dit prachtig uitgevoerde boek toont Dent aan de hand van maar liefst 236 illustraties hoe het paard al vijftig eeuwen onze trouwe metgezel is.Uitg. Phaidon, eerste editie, 1974.ISBN 0714815403Hardcover met stofomslag, nieuw met kastsporen.288 Pagina's.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u alleen de echte verzendkosten in rekening. Dit boek weegt ruim twee kilo, vandaar het pakketpost tarief.Let op: voor het pakketpos..
€7,50
Model: Vier kunstboeken - groot formaat
Lotje van vier kunst boeken, groot formaat. Ik biedt deze boeken als lotje aan omdat het pakketpost tarief hetzelfde is voor drie stuks als het voor eentje zou zijn. Alle drie boordevol pagina grote full colour illustraties. Afm. ca. 41x29,5cm. Het gaat om: Gold of El Dorado  Abrahams Publishers voor American Museum of Natural History - 1e druk - 1979 Als nieuw, kastsporen, wat schade achterzijde. Gauguin Phaidon - 1e druk - 1978 Als nieuw, kastsporen, lichte verkleur..
€19,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5