Menu
Your Cart

Topaas - India

Ons aanbod geslepen Topaas, afkomstig uit de Odisha mijnen in India.

Nog in aanbouw!

Model: Blauwe Topaas IJ - India - 11x9,5mm
Fraaie blauwe ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IJ, die 6,390 karaat weegt.Ca. 11x9,5mm.Gewolkte steen.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€7,65
Model: Gele Topaas IK - India - 13x11mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IK, die 11,550 karaat weegt.Ca. 13x11mm.Gewolkte steen.Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel...
€13,85
Model: Gele Topaas IP - India - 117,x10mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IP, die 7,010 karaat weegt.Ca. 11,7x10mm.Mooie heldere steen, licht gecraqueleerd, kleine insluitinkjes.Wij berekenen de ec..
€14,00
Model: Strogele Topaas IG - India - 12,5x11mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IP, die 7,010 karaat weegt.Ca. 12,5x11mm.Mooie heldere steen, minimale insluitinkjes.Wij berekenen de echte porto - in dit ..
€17,90
Model: Strogele Topaas IL - India - ovaal geslepen - 10,7x9mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IL, die 4,625 karaat weegt.Ca. 10,7x9mm.Licht gewolkte steen, minuscule insluitinkjes.Deze steen is in werkelijkheid lichte..
€7,40
Model: Strogele Topaas IM - India - ovaal geslepen - 13x11,5mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IM, die 8,180 karaat weegt.Ca. 13x11,5mm.Mooie heldere steen, enigszins gecraqueleerd, kleine insluitinkjes.Wij b..
€12,25
Model: Topaas- India - ovaal geslepen - 12x10,8mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IR, die 7,130 karaat weegt.Ca. 12x10,8mm.Licht gewolkte steen, minuscule insluitinkjes.Wij berekenen de echte porto - in di..
€10,70
Model: Strogele Topaas IS - India - ovaal gesl. - chip
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IS, die 7,390 karaat weegt.Ca. 12x10,7mm.Licht gewolkte steen, minuscule insluitinkjes. Chipje net boven de gorden, vandaar..
€7,40
Model: Topaas IC - India - ovaal geslepen - 12x10mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IC, die 7,590 karaat weegt.Ca. 12x10mm.Mooie heldere steen, gecraqueleerd.Wij berekenen de echte porto - in dit g..
€15,20
Model: Topaas ID - India - ovaal geslepen - 17,4x11,7mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen ID, die 12,500 karaat weegt.Ca. 17,4x11,7mm.Mooie heldere steen, licht gecraqueleerd, kleine insluitinkjes.Wij berekenen de..
€25,00
Model: Topaas IE - India - ovaal geslepen - 11,7x9,2mm
Fraaie strogele ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IE, die 6,310 karaat weegt.Ca. 11,7x9,2mm.Mooie heldere steen, licht gecraqueleerd, kleine insluitinkjes.Wij berekenen de e..
€12,60
Model: Topaas IF - India - ovaal geslepen - 13,5x11,8mm
Fraaie blauwe ovaal geslepen Topaas, ideaal voor bijvoorbeeld een hanger of een ring.Deze edelsteen is afkomstig uit de Orisha mijn en in India, en is daar ook geslepen.Dit traditionele type z.g. 'native cut' stenen kenmerken zich door minder nauwkeurigheid dan de automatisch geslepen exemplaren, en juist dat geeft iedere steen zijn eigen individuele karakter.Dit is steen IF, die 10,915 karaat weegt.Ca. 13,5x11,8mm.Mooie heldere steen, gecraqueleerd.Wij berekenen de echte porto - in dit geval éé..
€21,85
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17