Menu
Your Cart

Amerikaanse gebouwen in 1:72

Ons aanbod papieren bouwplaten van Amerikaanse gebouwen in 1:72, o.a. geschikt voor spelen en diorama's met plastic 1:72 en metalen 20mm figuren.

Nog in aanbouw!

Model: Amerikaans houten station in 1:72 - beige en rood
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal 1:72.Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de versie in de kleurstelling beige met rode omlijsting.Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer he..
€2,00
Model: Amerikaans houten station in 1:72 - groen
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal 1:72.Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de kleurstelling twee tinten groen. Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer het beste tot zij..
€2,00
Model: Sheriff's kantoor in 1:72 - papieren bouwplaat
Een Wilde West stadjes was natuurlijk niet compleet zonder een sheriff's kantoor.Papieren bouwplaat in schaal 1:72 - daardoor o.a. geschikt voor spelen en diorama's met plastic 1:72 en metalen 20mm figuren.Ca. 5,3cm breed en 12,5cm diep, het houten "trottoir" voor niet meegerekend.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval drie postzegels...
€2,00
Model: Smidse - Lone Ranger serie - groot
Overdruk van een oude Amerikaanse bouwplaat van een Western smidse.Het gaat hier om een gerestaureerde versie van een in 1949  door Cheerio's uitgegeven bouwplaat, gebaseerd op de populaire Lone Ranger radioserie.Ons exemplaar is professioneel geprint op speciaal hiervoor geselecteerd 160 grams papier.Wij bieden deze bouwplaat aan in twee formaten, dit is de grote, op 1:72:A3 - verzending tegen pakketpost tarief .Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturenals u wilt, ki..
€2,00
Model: Western lederwaren winkel in 1:72 - papieren bouwplaat
In het Wilde Westen was veel vraag naar stevig lederwerk, en die vraag wordt vervuld door deze winkel.Papieren bouwplaat in schaal 1:72 - daardoor o.a. geschikt voor spelen en diorama's met plastic 1:72 en metalen 20mm figuren.Ca. 8,3cm breed en 17cm diep, het houten "trottoir" voor niet meegerekend.Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval drie postzegels...
€2,00
Model: Wild West Coffeeville saloon in 1:72 - papieren bouwplaat
Iedereen die ook maar één Western heeft gezien, weet dat een stadje in het Wilde Westen niet kon bestaan zonder een saloon. Dit model is compleet met twee Coffeyville naamborden in verschillende historische lettertypes, maar het staat u vanzelfsprekend vrij een eigen naam te bedenken. Papieren bouwplaat in schaal 1:72 - daardoor o.a. geschikt voor spelen en diorama's met plastic 1:72 en metalen 20mm figuren. Ca. 11,2cm breed en 13,9cm diep, het gratis meegeleverde stilletje niet m..
€3,00
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6