Menu
Your Cart

Poppenhuis behang

Ons aanbod poppenhuis behang.

Nog in aanbouw!

Model: 70er Jaren behang voor poppenhuis - motief A - A3
70er Jaren behang voor poppenhuis. Dit is motief A.Het bedrukte gedeelte is in A4 ca. 228mm hoog en 172mm breed, in A3 ruwweg zelfde hoogte, dubbele breedte. De grootste “blokken” in het motief zijn ca. 13x13mm – daardoor is dit behang waarschijnlijk het beste geschikt voor poppenhuizen in 1:12 of groter.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen, dit is:A3-formaat - ver..
€2,00
Model: 70er Jaren behang voor poppenhuis - motief A - A4
70er Jaren behang voor poppenhuis. Dit is motief A.Het bedrukte gedeelte is in A4 ca. 228mm hoog en 172mm breed. De grootste “blokken” in het motief zijn ca. 13x13mm – daardoor is dit behang waarschijnlijk het beste geschikt voor poppenhuizen in 1:12 of groter.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen dit is::A4-formaat - verzending per brievenbus post (twee postzegels)..
€1,00
Model: 70er Jaren behang voor poppenhuis - motief A - A4 - zelfklevend
70er Jaren behang voor poppenhuis. Dit is motief A.Het bedrukte gedeelte is in A4 ca. 228mm hoog en 172mm breed. De grootste “blokken” in het motief zijn ca. 13x13mm – daardoor is dit behang waarschijnlijk het beste geschikt voor poppenhuizen in 1:12 of groter.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen, dit is:A4-formaat - verzending per brievenbus post (twee postzegels)..
€1,50
Model: 70er Jaren behang voor poppenhuis - motief C - A3
0er Jaren behang voor poppenhuis. Dit is motief C.Het bedrukte gedeelte is in A3 ruwweg 385x248. De "klavertjes vier" van vier bollen in het motief zijn ca. 21x21mm – daardoor is dit behang waarschijnlijk het beste geschikt voor poppenhuizen in 1:12 of groter.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen, dit is:A3-formaat - verzending per pakketpost80 grams papier.Let..
€2,00
Model: 70er Jaren behang voor poppenhuis - motief C - A4
70er Jaren behang voor poppenhuis. Dit is motief CHet bedrukte gedeelte is in A4 ca. 264mm hoog en 176mm breed. De "klavertjes vier" van vier bollen in het motief zijn ca. 21x21mm – daardoor is dit behang waarschijnlijk het beste geschikt voor poppenhuizen in 1:12 of groter.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen dit is::A4-formaat - verzending per brievenbu..
€1,00
Model: 70er Jaren behang voor poppenhuis - motief C - A4 - zelfklevend
70er Jaren behang voor poppenhuis. Dit is motief C.Het bedrukte gedeelte is in A4 ca. 264mm hoog en 176mm breed. De "klavertjes vier" van vier bollen in het motief zijn ca. 21x21mm – daardoor is dit behang waarschijnlijk het beste geschikt voor poppenhuizen in 1:12 of groter.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen, dit is:A4-formaat - verzending per brievenb..
€1,50
Model: Bloemen behang voor poppenhuis - motief A - A3
Klassiek bloemen behang voor poppenhuis. Dit is motief A.Het bedrukte gedeelte is in A4 ca. 254mm hoog en 166mm breed, in A3 ruwweg zelfde hoogte, dubbele breedte.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen, dit is:A3-formaat - verzending per pakketpost80 grams papier.Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd even of u ie..
€2,00
Model: Bloemen behang voor poppenhuis - motief A - A4
Klassiek bloemen behang voor poppenhuis. Dit is motief A.Het bedrukte gedeelte is in A4 ca. 254mm hoog en 166mm breed, in A3 ruwweg zelfde hoogte, dubbele breedte.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen dit is::A4-formaat - verzending per brievenbus post (twee postzegels)80 grams papier - €1,00..
€1,00
Model: Bloemen behang voor poppenhuis - motief A - A4 - zelfklevend
Klassiek bloemen behang voor poppenhuis. Dit is motief A.Het bedrukte gedeelte is in A4 ca. 254mm hoog en 166mm breed, in A3 ruwweg zelfde hoogte, dubbele breedte.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen, dit is:A4-formaat - verzending per brievenbus post (twee postzegels)Zelfklevend papier - €1,50..
€1,50
Model: Bloemen behang voor poppenhuis - motief B - A3
Klassiek bloemen behang voor poppenhuis. Dit is motief B.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen dit is:A3-formaat - verzending per pakketpost80 grams papier - €2,00Let op, voor het pakketpost tarief kunt u zoveel laten versturen als u wilt, kijk dus altijd even of u iets kunt combineren.Voor pakketten moeten wij €2,00 voor de verpakking in rekening brengen...
€2,00
Model: Bloemen behang voor poppenhuis - motief B - A4
Klassiek bloemen behang voor poppenhuis. Dit is motief B. Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen. Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen dit is: A4-formaat - verzending per brievenbus post (twee postzegels) 80 grams papier ..
€1,00
Model: Bloemen behang voor poppenhuis - motief B - A4 - zelfklevend
Klassiek bloemen behang voor poppenhuis. Dit is motief B.Met een professionele laserprinter vervaardigd, dus niet zo gevoelig voor vocht als met een inkjetprinter vervaardigde platen.Wij leveren deze plaat in drie uitvoeringen, dit is:A4-formaat - verzending per brievenbus post (twee postzegels)Zelfklevend papier ..
€1,50
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20