Menu
Your Cart

Paarse Zirconia

Ons aanbod paarse Zirconia.

Model: Amethist paarse Zirconia - 2mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie Amethist paarse zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen. Ca. 0,07 karaat. 1 steen - €0,90 ..
€0,90
Model: Amethist paarse Zirconia - 2mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie Amethist paarse zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 2mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,07 karaat.3 stenen - €2,00..
€2,00
Model: Amethist paarse Zirconia - 3mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,210 Karaat.1 steen - €1,25..
€1,25
Model: Amethist paarse Zirconia - 3mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 3mm in doorsnede, en zijn ondanks het bescheiden formaat prachtig briljant geslepen.Ca. 0,210 Karaat.3 stenen - €2,75..
€2,75
Model: Amethist paarse Zirconia - 4mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.1 steen - €1,50Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€1,50
Model: Amethist paarse Zirconia - 4mm - briljant geslepen - 10 st.
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.10 stuks - slechts €9,50..
€9,50
Model: Amethist paarse Zirconia - 4mm - briljant geslepen - 3 st.
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia steen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 4mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,480 Karaat.3 stenen - €3,50Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval één postzegel...
€3,50
Model: Amethist paarse Zirconia - 5mm - briljant geslepen
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 Karaat.1 steen - €1,75..
€1,74
Model: Amethist paarse Zirconia - 5mm - briljant geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.Deze stenen zijn 5mm in doorsnede, en zijn briljant geslepen.0,080 Karaat.3 stenen - €4,00..
€4,00
Model: Amethist paarse Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden. Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is. Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen. Ca. 0,375 karaat. 1 steen - €1,00 Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€1,00
Model: Amethist paarse Zirconia - 5x3mm - ovaal geslepen - 3 stuks
Bijzonder mooie Amethist paarse Zirconia stenen, ideaal voor bijvoorbeeld een ring of andere sieraden.  Zirconia is een ideale diamant vervanger die door het oog niet van echt te onderscheiden is.  Deze stenen zijn 5x3mm in doorsnede, en zijn ovaal geslepen.  Ca. 0,375 karaat.  3 stenen - €2,50   Wij berekenen de echte porto - in dit geval één postzegel. ..
€2,50
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11