Menu
Your Cart

Nederlandse gebouwen in 1:120 (TT)

Ons aanbod papieren bouwplaten in schaal 1:120 (TT).

Nog in aanbouw, verre van compleet!

Model: Dorpscafé in 1:120 (TT) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat in schaal 1:120 (TT).Een dorp is niet compleet zonder café, of niet soms? In dit geval vervult Het Hoefijzer die functie. Het op de gevels geadverteerde biermerk heeft de oorlog niet lang overleefd. ..
€1,00
Model: Dorpswinkel in schaal TT (1:120) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een dorpswinkel in TT (1:220)/Deze winkel stamt uit het einde van de 19e eeuw.De eigenaar woont in hetzelfde gebouw, links.De etalages zijn leeg, er hangt een bordje "gesloten" op de deur. Heeft ook deze kleine middenstander het moeten opgeven? Of is hij gewoon met vakantie?(afgebeeld is de winkel in schaal 1:56)..
€1,00
Model: Grote villa in schaal TT (1:120) - papieren bouwplaat
Met deze bouwplaat kunt u een grote villa bouwen die voor heel wat toepassingen geschikt is. Voor- en achterbalkon zijn verwisselbaar, u kunt de villa dus naar eigen smaak bouwen.(afgebeeld is dezelfde villa in schaal 1:56)Wij brengen de echte porto in rekening - in dit geval drie postzegels...
€4,00
Model: Kerk in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een typische Nederlandse kerk in schaal TT (1:120).Dit model is geïnspireerd door een kerk in de omgeving van de ontwerper.Kan gebouwd worden met of zonder steunberen, zie de foto's.Dit is de standaard uitvoering met meegedrukte ramen.Niet voor beginnende bouwers!In schaal 1:120 (TT) is de hoogte van de toren 23,4cm.De breedte is met steunberen 14,7, zonder 12,3cm.De diepte is met steunberen 21,4cm, zonder 20,4cm.Wij brengen de echte porto in rekening, in dit geval binnen ..
€8,00
Model: Kerk in TT (1:120) met blank glas-in-lood - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een typische Nederlandse kerk in schaal TT (1:120).Dit model is geïnspireerd door een kerk in de omgeving van de ontwerper.Kan gebouwd worden met of zonder steunberen, zie de foto's.Dit is de versie met een plastic vel blanke "glas-in-lood" ramen.Niet voor beginnende bouwers!In schaal 1:120 (TT) is de hoogte van de toren 23,4cm.De breedte is met steunberen 14,7, zonder 12,3cm.De diepte is met steunberen 21,4cm, zonder 20,4cm.Wij brengen de echte porto in rekening, in dit g..
€10,00
Model: Kerk in TT (1:120) - gekleurd glas-in-lood - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een typische Nederlandse kerk in schaal TT (1:120).Dit model is geïnspireerd door een kerk in de omgeving van de ontwerper.Kan gebouwd worden met of zonder steunberen, zie de foto's.Dit is de versie met een plastic vel gekleurde "glas-in-lood" ramen.Niet voor beginnende bouwers!In schaal 1:120 (TT) is de hoogte van de toren 23,4cm.De breedte is met steunberen 14,7, zonder 12,3cm.De diepte is met steunberen 21,4cm, zonder 20,4cm.Wij brengen de echte porto in rekening, in di..
€10,00
Model: Kleine grijze Nissen hut in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine grijze Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is TT (1:120).Het gebouw is ca. 4,2cm breed en ca. 7,5cm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering.Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en baksteen, zes losse ramen en een losse zijdeur, u kunt dus bijna eindelo..
€2,00
Model: Kleine groene Nissen hut in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Met deze papieren bouwplaat kunt u een kleine groene Nissen hut in diverse uitvoeringen bouwen.De schaal is TT (1:120).Het gebouw is ca. 4cm breed en ca. 7,5cm diep.Nissen hutten waren/zijn er in drie breedtes, dit is de kleinste, de 12 voets uitvoering. Nissen hutten konden voor veel doeleinden gebruikt worden, na de oorlog fungeerden ze ook als noodwoning.Dit model bestaat naast het dak uit twee sets kopwanden, metaal en hout, zes losse ramen en een losse zijdeur, u kunt dus bijna ei..
€1,00
Model: Oude Gelderse boerderij in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Oude Gelderse boerderij in schaal TT (1:120) - papieren bouwplaat. En als we oud zeggen menen we het! Deze stamt van tenminste een eeuw voor de Tweede Wereldoorlog, en heeft zijn beste tijd duidelijk achter zich. Gebaseerd op foto's uit 1939 uit de regio Arnhem. De luiken worden los meegeleverd, en kunnen dus open of dicht geplaatst worden, of zelfs kapot tegen de muur leunend. ..
€2,00
Model: Tolhuisje in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Tolhuisjes kwamen in alle soorten en maten voor langs de toegangswegen van steden en dorpen, en hoewel de tol al heel lang geleden afgeschaft werd, kom je tolhuisjes nog regelmatig tegen.Ons model is waarschijnlijk de kleinst mogelijke uitvoering, maar toch woonde er vaak een compleet gezin in zo'n klein woninkje.Wij kozen voor dit kleine voorbeeld om het voor u makkelijker te maken ook op uw tafel een plekje voor dit karakteristieke gebouwtje te vinden.Behalve als tolhuisje kan het gebouwtje oo..
€1,00
Model: Vrijstaand huis in TT (1:120) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een vrijstaand huis in schaal 1:120, dus o.a. geschikt voor modelspoor schaal TT.Geïnspireerd door een huis uit de 20er jaren.In de loop der jaren is er wat gerenoveerd: de vroegere balkondeur bleek meer lust dan last en werd dicht getimmerd, de kleine ruitjes werden vervangen door grotere ramen. Ook kwamen er modernere deuren.Dit model kan naar keuze gebouwd worden met of zonder erker.Ca. 5,8x7,6cm, incl. de erkerVervaardigd uit stevig 160 grams papier...
€1,00
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11