Menu
Your Cart

Boeken en catalogi

Ons aanbod munten boeken en catalogi.

In aanbouw, nog niet compleet.

Model: De muntslag ten tijde van koning Willem I
De muntslag ten tijde van koning Willem I - ontwerp en productie van de Nederlandse munten - 1814-1839 Door W.I. de Voogt Bedoeld als eerste deel in een serie: "Een nieuwe vorst, een nieuwe munt", maar voor zover wij weten is het bij de eerste twee delen gebleven. Zeer interessant boek voor iedere serieuze verzamelaar van Nederlandse munten. Aan de hand van tekst en veel illustraties wordt de muntslag tijdens deze periode tot in detail beschreven. Harde kaft, 235 pag., meerdere..
€7,50
Model: Geschiedenis van het muntwezen der provincie Gelderland
Overdruk van de Geschiedenis van het muntwezen der provincie Gelderland, oorspronkelijk uitgegeven in 1874Door W.I. de VoogtBedoeld als eerste deel in een serie: Geschiedenis van het Muntwezen der Verenigde Nederlanden 1576 - 1813, maar voor zover wij weten is het bij dit ene deel gebleven.Zeer interessant boek voor iedere verzamelaar van Gelderse munten.Aan de hand van tekst en veel uitstekende illustraties wordt grondig maar zeer leesbaar ingegaan op de geschiedenis van de gulden.Harde kaft, 1..
€7,50
Model: Jaarverslag 's Rijks Munt 1988
Jaarverslag 's Rijks Munt 1988Soft cover, 32 pag., rijk geïllustreerd.Z.g.a.n., naam voorin.Bijzondere aandacht voor het 50 gulden stuk t.g.v. het William & Mary jubileum, met naast deze nieuwe munt een overzicht van munten uit de tijd.Prachtig achtergrondmateriaal voor iedere numismaat...
€7,50
Model: Kaart van Beiroet met klassieke munten
Plattegrond van Beiroet met afbeeldingen van daar geslagen munten uit de klassieke oudheid.Dit is een exemplaar van de 15e druk uit 1982, de eerste druk stamde uit 1965.Amper gebruikt exemplaar in perfecte staat.Wij brengen de echte porto in rekening, in dit geval drie postzegels...
€5,00
Model: Standard Catalogue of British Coins - Seaby - 1987
Standard Catalogue of British Coins - Seaby.Bijzonder uitgebreid handboek voor iedere serieuze verzamelaar van Britse munten. Het boek behandelt letterlijk alles, van Kelten en Romeinen, Middeleeuwen tot het Verenigd Koninkrijk.Gezien de leeftijd minder zinvol wat de prijzen betreft, maar een uitstekend naslagwerk. Hard cover, 3140 pag.Ongebruikt exemplaar, kastsporen, stempel vorige eigenaar voorin.Uitg. Seaby - 22e editie, 1987ISBN 0900652 888De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u ..
€5,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5