Menu
Your Cart

Amerikaanse gebouwen in h0 (1:87)

Ons aanbod Amerikaanse gebouwen in schaal h0 (1:87).

In aanbouw, verre van compleet!

Model: Alki Point vuurtoren in h0 (1:87) - papieren bouwplaat
Alki Point vuurtorenHet voorbeeld van deze vuurtoren staat op een kaap genaamd Alki Point in de Puget Sound, dichtbij Seattle in de Amerikaanse staat Washington.Onder de vuurtorens is dit maar een kleintje: slechts iets meer dan 11 meter hoog.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.h0 (1:87) - verzending per brievenbus post - 3 postzegels..
€2,00
Model: Amerikaans houten kerkje in h0 (1:87) - papieren bouwplaat
Het origineel van dit kerkje staat in het openluchtmuseum van Old Sturbridge, Massachusetts, en is typerend voor vele kerkjes in het noordoosten van de Verenigde Staten.In diverse Amerikaanse religies wordt gesproken over "bijeenkomsten" in plaats van "diensten", vandaar de in Amerika gebruikelijke term "meeting house".Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitgebracht.SchaaL h0 (1:87) - porto drie posstzegels..
€3,00
Model: Amerikaans houten station in h0 (1:87) - beige en rood
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal h0 (187).Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de versie in beige met rode omlijsting.Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer het beste tot zijn r..
€2,00
Model: Amerikaans houten station in h0 (1:87) - groen
Papieren bouwplaat van een houten Amerikaans stationnetje in schaal h0 (187).Deze stijl is te gebruiken voor alle periodes van midden 19e eeuw tot heden.Gebaseerd op foto's en bouwtekeningen van nog bestaande voorbeelden.Dit is de versie in twee tinten groen twee tinten groen. Het dak kan in twee stijlen uitgevoerd worden: met de elegante buiging aan de uiteinde, of strak, door het afknippen van de punten van de overhang. Bij deze laatste versie komt het panorama-raam van de wachtkamer het ..
€2,00
Model: Amerikaans kapiteinshuis in h0 (1:87) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een kapiteinshuis zoals dat in New England voorkomt.Het platform op het dak is een z.g. "widow's walk" - een uitkijkpost voor de thuisgebleven vrouw des huizes om te zien of het schip van haar man al in aantocht is.Overigens kan dit platform ook weggelaten worden, de bedrukking van het dak loopt eronder gewoon door.Dit model wordt compleet met bedrukte grondplaat geleverd.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licent..
€2,00
Model: Amerikaans stationnetje in h0 (1:87) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een klein Amerikaans station. Dit type gebouw uit het einde van de 19e eeuw kennen wij het beste uit Western films, maar in feite kwam het overal in het land voor. Compleet met bagage wagentje en seinpaal. ..
€1,00
Model: Amerikaanse boerderij in h0 (1:87) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat van een boerderij naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten.Het woonhuis is met de stal verbonden door twee bijgebouwtjes, hierdoor kan men gedurende de barre wintermaanden  comfortabel binnendoor van huis naar stal, en omgekeerd.Achter staat een typische mais opslag.Alle vier de gebouwen zijn ook los te gebruiken en apart leverbaar.Compleet met fraai bedrukte grondplaat.Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk&n..
€7,00
Model: Amerikaanse ronde stal in h0 (1:87 - papieren bouwplaat
Ronde stal naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten.Ca. 150 jaar geleden werden honderden van deze stallen gebouwd, in een poging de veehouderij efficiënter te laten verlopen.De koeien stonden op de begane grond. Boven hen was een verdieping met ruimte voor paard en wagen om rond te rijden, met in het midden een grote open ruimte: een kruising tussen hooiberg en silo.Diverse exemplaren van deze toen revolutionaire stallen hebben de tijden overleefd.Het model bestaat uit de ..
€5,00
Model: Amerikaanse stal in h0 (1:87) - papieren bouwplaat
Houten stal naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten.Dit is de stal die ook deel uitmaakt van onze Amerikaanse boerderij.Het gebouw wordt geleverd met een fraai bedrukte bodemplaat, en zelfs wat papieren koeien. Tip voor de wat serieuzere modelbouwer: die papieren koeien kunnen natuurlijk ook heel goed dienst doen als (deel van) een reclamebord!Schaal h0 (1:87).Deze papieren bouwplaat is uitgegeven door het bekende merk Fiddlers Green en wordt door ons in licentie uitg..
€3,00
Model: Amerikaanse wagenschuur en silo in h0 (1:87)
Wagenschuur en uit steen opgetrokken silo naar een voorbeeld uit het noordoosten van de Verenigde Staten.Los te gebruiken, of als uitbreiding voor onze Amerikaanse boerderij.Schaal h0 (1:87)- porto 3 postzegelsWij leveren deze bouwplaat onder licentie van het bekende merk Fiddlers Green...
€2,00
Model: Bijgebouwen in h0 (1:87) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat voor een set bijgebouwen in schaal h0 (1:87).Behalve de ruim vertegenwoordigde sanitaire voorzieningen zij er een schuurtje en een overdekte brandhout stapel die zowel los kan staan als tegen de muur van een gebouw geplaatst kan worden.Vanzelfsprekend te gebruiken voor diverse periodes en gebieden.Schaal 1:87 (h0) - porto twee postzegels...
€1,00
Model: Bijgebouwen in N (1:160) - papieren bouwplaat
Papieren bouwplaat voor een set bijgebouwen in schaal N (1:160).Behalve de ruim vertegenwoordigde sanitaire voorzieningen zijn er een schuurtje en een overdekte brandhout stapel die zowel los kan staan als tegen de muur van een gebouw geplaatst kan worden.Vanzelfsprekend te gebruiken voor diverse periodes en gebieden.In 1:160 (N) kost deze bouwplaat €1,00 - porto twee postzegels...
€1,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 41