Menu
Your Cart

Avontuur en spanning

Detectives, avonturenromans en nog meer.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: Airframe - Michael Crichton
Airframe - Michael Crichton A pilot calls into the control tower to request an emergency landing. Following a mystery incident, the plane's cabin is virtually destroyed, ninety-four passengers are injured and three are dead. Investigating this fatal accident for the airline, Casey Singleto..
1,00€
Model: Autopech - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan, en ondertussen al negen boeken. De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift.  In “Autopech” rollen ..
12,95€
Model: Boek, geseald, 174 pagina's met 16 illustraties
Het is een rustige woensdagochtend in juni en de zon straalt zijn warmte uit over Bourtange. Nog een paar dagen en dan zal de vesting weer overspoeld worden door toeristen en liefhebbers die in hun oude uniformen de soldaten naspelen uit vervlogen tijden. Eén van de bewoners besluit, nu het nog r..
13,00€
Model: Rooksignalen - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft zijn sporen verdiend met korte verhalen en tijdschriftartikelen.Ook in zijn tweede boek laat hij zien dat hij de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als redacteur van een landelijk tijdschrift heeft ingeruild voor de luchthartige waarin we hem duidelijk als fan van Leonha..
13,95€
Model: Smoke signals - Gerrit Postma
Dit is de Engelstalige versie van Gerrit (Gert) Postma's tweede boek, Rooksignalen - Smoke signals. Ook in zijn tweede boek laat hij zien dat hij de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als redacteur van een landelijk tijdschrift heeft ingeruild voor de luchthartige waarin we hem duidelijk al..
12,95€
Model: Spaans Mos - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan.De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift. In "Spaans Mos" rolt de hoofdpersoon waarmee we al kennis hebb..
13,95€
Model: Strandvakantie - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan, en ondertussen al zeven boeken.De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift. In “Strandvakantie” rolle..
13,95€
Model: Unnatural Causes - diverse schrijvers
Unnatural Causes - diverse schrijversBundel briljante verhalen met als thema de onnatuurlijke dood.Gebaseerd op de gelijknamige ITV serie.Pocket uitgave, Javelin Books, 1e druk, 1986.ISBN 0713719214Net gebruikt exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in re..
1,00€
Model: Waddengoud - Gert Postma
Waddengoud - Gert Postma Gert Postma (1952) heeft al heel wat korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan.In dit boek laat hij zien dat hij de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als redacteur van een landelijk tijdschrift heeft ingeruild voor de luchthartige waarin we hem duid..
12,95€
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.