Menu
Your Cart

Avontuur en spanning

Detectives, avonturenromans en nog meer.


In aanbouw, verre van compleet!

Model: Airframe - Michael Crichton
Airframe - Michael Crichton A pilot calls into the control tower to request an emergency landing. Following a mystery incident, the plane's cabin is virtually destroyed, ninety-four passengers are injured and three are dead. Investigating this fatal accident for the airline, Casey Singleton must find out the truth before the multi-million dollar business goes bust in the face of a huge meda backlash. Further lives are at stake and it seems everyone is against her - even her own colleag..
€1,00
Model: Autopech - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan, en ondertussen al negen boeken. De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift.  In “Autopech” rollen de hoofdpersonen waarmee we al kennis hebben kunnen maken in “Waddengoud” en latere avonturen in een vreemd avontuur in Oregon. Een rustige autorit ontaard al snel in een strijd tegen de georganiseerd..
€12,95
Model: Boek, geseald, 174 pagina's met 16 illustraties
Het is een rustige woensdagochtend in juni en de zon straalt zijn warmte uit over Bourtange. Nog een paar dagen en dan zal de vesting weer overspoeld worden door toeristen en liefhebbers die in hun oude uniformen de soldaten naspelen uit vervlogen tijden. Eén van de bewoners besluit, nu het nog rustig is, nog een wandeling te maken rond de vesting. Hij eindigt bij het Kruithuis en gaat op een bankje zitten naast de oude waterput. Daar begint het onvoorspelbare en spannende avontuu..
€13,00
Model: Rooksignalen - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft zijn sporen verdiend met korte verhalen en tijdschriftartikelen.Ook in zijn tweede boek laat hij zien dat hij de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als redacteur van een landelijk tijdschrift heeft ingeruild voor de luchthartige waarin we hem duidelijk als fan van Leonhard Huizinga en Havank herkennen.In "Rooksignalen" komen we de vrienden weer tegen waarmee we in "Waddengoud" al kennis gemaakt hebben.Deze keer vindt het geslaagde mengsel van avontuur, informatie en ..
€13,95
Model: Smoke signals - Gerrit Postma
Dit is de Engelstalige versie van Gerrit (Gert) Postma's tweede boek, Rooksignalen - Smoke signals. Ook in zijn tweede boek laat hij zien dat hij de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als redacteur van een landelijk tijdschrift heeft ingeruild voor de luchthartige waarin we hem duidelijk als fan van Leonhard Huizinga en Havank herkennen.In "Smoke signals" komen we de vrienden weer tegen waarmee we in "Waddengoud" al kennis gemaakt hebben.Deze keer vindt het geslaagde mengsel van avontuu..
€12,95
Model: Spaans Mos - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan.De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift. In "Spaans Mos" rolt de hoofdpersoon waarmee we al kennis hebben kunnen maken in "Waddengoud" en "Rooksignalen" in een vreemd avontuur in Florida.Een korte vakantie verandert al snel in een puzzel waarvan voorouders, de Amerikaanse Burgeroorlog en Vikings slecht..
€13,95 €13,95
Model: Strandvakantie - Gert Postma
Gert Postma (1952) heeft een flinke reeks korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan, en ondertussen al zeven boeken.De stijl van zijn romans is totaal anders van de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als o.a. Redacteur van een landelijk tijdschrift. In “Strandvakantie” rollen de hoofdpersonen waarmee we al kennis hebben kunnen maken in “Waddengoud”, “Rooksignalen” en “Spaans Mos” in een vreemd avontuur in Florida. Wat een zorgeloos verblijf aan de kust van Florida had mo..
€13,95
Model: Unnatural Causes - diverse schrijvers
Unnatural Causes - diverse schrijversBundel briljante verhalen met als thema de onnatuurlijke dood.Gebaseerd op de gelijknamige ITV serie.Pocket uitgave, Javelin Books, 1e druk, 1986.ISBN 0713719214Net gebruikt exemplaar.De verpakking is voor onze rekening, wij brengen u de echte verzendkosten in rekening.Dit boek weegt ca. 160 gram...
€1,00
Model: Waddengoud - Gert Postma
Waddengoud - Gert Postma Gert Postma (1952) heeft al heel wat korte verhalen en tijdschriftartikelen op zijn naam staan.In dit boek laat hij zien dat hij de zakelijke stijl van zijn vroegere werk als redacteur van een landelijk tijdschrift heeft ingeruild voor de luchthartige waarin we hem duidelijk als fan van Leonhard Huizinga en Havank herkennen. "Waddengoud" is een met vaak absurde humor doorspekt avontuur waarin twee vrienden het op moeten nemen tegen de Baltische Maffia. Het..
€12,95
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9